PUTUKAD 2014
Re: PUTUKAD 2014
Seda T.H putukat vaadates tuli meelde üks retsept.
saba aluse võib teha kuldse (suurematel) võib üldse tegemata jätta
saba tippet
keere kuld
keha veinipunane
häkel valge
tiib sidrunikollane
Ei ole mingi salajane retsept
saba aluse võib teha kuldse (suurematel) võib üldse tegemata jätta
saba tippet
keere kuld
keha veinipunane
häkel valge
tiib sidrunikollane
Ei ole mingi salajane retsept
minul on toimunud midagi selle tuusti peale, erinevas kaalus tegin neid juurde
siin üks sidrunisule lisamine pea poole kuna närimisaeg on lühike, siis eriti katsetada ja vahetada putukat
ei jõua, mingeid järeldusi ka ei saa teha
ja natuke olen katsetanud muid värve juurde kleepidasiin üks sidrunisule lisamine pea poole kuna närimisaeg on lühike, siis eriti katsetada ja vahetada putukat
ei jõua, mingeid järeldusi ka ei saa teha
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
kui sul tuutu see magictoolkomplekt niisama tolmu kogub, siis võiks vahetust teha, ma võin sulle pool kilo õnne saata vastu, saad sellega kala rohkem, mul oleks seda alust vaja, kuhu sulge pressida või sulge koos dubbinguga, pea mõtteid täis.
Keskpäevane putukas rullitasin natuke neid fiibriotsasi näpu vahel, sest vool peaks nad kokku tõmbama ja nats liigutama ka
Keskpäevane putukas rullitasin natuke neid fiibriotsasi näpu vahel, sest vool peaks nad kokku tõmbama ja nats liigutama ka
Oioi, sepaonu, pean sind kurvastama...üldse ei kogu tolmu. Kasutuses ikka...
Erinevatest kalastustehnikatest loodan enim õnnele...
Olin jälle sunnitud oma talupojatarkust kasutama ja ise sulekeeraja tegema, paksem tükk kõvemat foami ja noaga soon sisse, samamoodi tõmbasin traadiga sule sinna kahekorra soone sisse, kättesaamiseks peale näpitsasse panekut vajutasin selle foamiprao lahti, tänu sellele, et ei viitsind autot lumest pühkida oli produktiivne päev, ca 20 tuusti tegin.
üks tardo mees andis ilusa paabu sule, vaja kohe siduda ka ju
sihksega tulid enamus mu turbasi eelmine aasta ja mul sihke tunne, et salatiaeg kohe läbi ei saa näeh, jälle sai panus antud foorumi bittide kulutamises
Välja arvatud paar tõsist ülepingutatud luuda, mis ma paljaks lõikasin julmalt
olen ma nüüd vee ääres pauside ajal natuke ujutanud ka neid, mis ujumisaega pole saanud
ja mõnda ka harvemaks kitkunud ja lõikunud
sihkse olemusega, erinevad kered, erinevad tagid, a sama must pehme sulis eessihksega tulid enamus mu turbasi eelmine aasta ja mul sihke tunne, et salatiaeg kohe läbi ei saa näeh, jälle sai panus antud foorumi bittide kulutamises
Välja arvatud paar tõsist ülepingutatud luuda, mis ma paljaks lõikasin julmalt
olen ma nüüd vee ääres pauside ajal natuke ujutanud ka neid, mis ujumisaega pole saanud
ja mõnda ka harvemaks kitkunud ja lõikunud
Sepp , see rammus saba .... krt, see sööb kõik bittid . Rammusa saba saamiseks ei tohi kuhjata materjale hunnikusse , vaid peab valima sobiva materjali , nt marabou.
No eks igasuguste asjadega tuleb arvestada, õiged materjalid, mis võivad ju erinevad olla, õigeid palju, võiks ju ujuda ka ilusti, seda on muidugi natuke nahhaalne loota, a julgust kokkuvõttes mainiks, et kala võiks tuua
Saba erinevatest materjalidest tehes olen muidugi jõudnud ka sinnani, et märkan, et erinevad materjalid kuivalt sihksed nagu näed aga märjalt väga erinevad, ühed kleepuvad hiiresabaks ja liputavad iseennast, teised natuke jäigemad ja proovivad tervet putukat liputada. Kõvemas voolus nagu liputab, vaiksemas surnud luud. Vahepeal tahaks kalaga konsulteerida, et kle räägi ära, mihkest liputamist sa tahad(praegu).
Ülemisel tiivaga kuulpeal kollane megapehme kakutud sule fiiber, a tollele luuale panin veel hästi jäiga tiheda nutsu alla, et ei liputa siin midagi iseseisvalt, katsu putukat liigutada, kui jõuad.
Siis veel see jama, et keresse värvide lisamine pole probleem, seda manti mul on, a vat igat sabamaterjali kõike värve loomulikult pole, mingite nahhaalsete värvimixide juures jään kahtlema, hm, paneks nats seda värvi oravat sabasse ja seda värvi sulge, äää, a kas on ikka hea mõte, a paneks sule asemel mõne fiibri vasikat, mh, seda värvi pole, a paneks siis hobust jne.
Vat nendel tagilaadsetel tuustidel oli kolme tõugu tage sabaks, kui sihkest tupsu üldse sabaks saab nimetada, villane lõng, vasikas, sihkest pehmet shlappenit või kuidas seda kerepoolset pehmet fiibrit kutsutakse, ma mingit vahet püütavuse suhtes ei märganud sabade osas, putuka suurus oli oluline ja kui sügavalt ujus, ükspä raskustamatta uppuv pinnakihis, teine päev kuul.
Saba erinevatest materjalidest tehes olen muidugi jõudnud ka sinnani, et märkan, et erinevad materjalid kuivalt sihksed nagu näed aga märjalt väga erinevad, ühed kleepuvad hiiresabaks ja liputavad iseennast, teised natuke jäigemad ja proovivad tervet putukat liputada. Kõvemas voolus nagu liputab, vaiksemas surnud luud. Vahepeal tahaks kalaga konsulteerida, et kle räägi ära, mihkest liputamist sa tahad(praegu).
Ülemisel tiivaga kuulpeal kollane megapehme kakutud sule fiiber, a tollele luuale panin veel hästi jäiga tiheda nutsu alla, et ei liputa siin midagi iseseisvalt, katsu putukat liigutada, kui jõuad.
Siis veel see jama, et keresse värvide lisamine pole probleem, seda manti mul on, a vat igat sabamaterjali kõike värve loomulikult pole, mingite nahhaalsete värvimixide juures jään kahtlema, hm, paneks nats seda värvi oravat sabasse ja seda värvi sulge, äää, a kas on ikka hea mõte, a paneks sule asemel mõne fiibri vasikat, mh, seda värvi pole, a paneks siis hobust jne.
Vat nendel tagilaadsetel tuustidel oli kolme tõugu tage sabaks, kui sihkest tupsu üldse sabaks saab nimetada, villane lõng, vasikas, sihkest pehmet shlappenit või kuidas seda kerepoolset pehmet fiibrit kutsutakse, ma mingit vahet püütavuse suhtes ei märganud sabade osas, putuka suurus oli oluline ja kui sügavalt ujus, ükspä raskustamatta uppuv pinnakihis, teine päev kuul.
käisin ühte vett uurimas eile õhtul ja sain aru, et seal ma praeguste seotud pommidega voolu pärast ära ei klaari
sidusin kergemaid
sidusin kergemaid