Videod, atiklid, netitarkused

Vasta
ahti28

Re: Videod, atiklid, netitarkused

Postitus Postitas ahti28 »

Madis
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Selle video olen siia foorumi avarustesse juba kusagile pannud, väga karm dokumentaal. Tasub kindlasti vaadata.
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Madis
Kontakt:

http://flyguys.net/fishing-information/ ... on-fishing

Mida arvate õhurõhu muutatustest. Kui palju need kala võttu mõjutavad?
andur

Postitus Postitas andur »

Veebis osa vendi raiub nagu rauda, et peab mõjutama. Mul oli vahepeal idee, et võiks järele uurida. Mul sõber on kõikide püütud kalade kohta päevikut pidanud - sealt saaks kellaajaliselt ja asukoha järgi tagasiulatuvalt kõikide kalade kohta õhurõhud EMHI kodukalt välja võtta. Äkki näeks mingit trendi?
sepaonu
Kontakt:

Faktoreid, mis mõjutavad kala võttu on rohkem, kui tähti taevas ja mida me küll teeksime ilma nende tähdedetta, iga kord ise süüdi, kui kala ei saa? :lol:
Ainuke asi, millega mina viitsin tegeleda, on ilm. Ma jälgin netist ilma, klõpsutan kiirelt päeva või kahe tagant oma kalalkäigukohad läbi ja jälgin kõige rohkem ikka neid kohti, kuhu lähiajal plaan minna. Pidev ilma jälgimine annab mulle ka ülevaate, et mis ilm seal viimase paari nädala jooksul olnud on.
Kui nüüd kuu faase ja õhurõhku ka jälgida ja oma arvamus, et millal hea närimine, millal tasub ja millal mitte, siis pea läheb paiste ja kalale ei saagi.
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Sepp , kui sa ilma jälgid , siis võtmise ilmal ja mittevõtmiseilmal on ju rõhk ka olemas . Ja kui viitsida näpuga järge ajada , siis võiks ka mõned järeldused teha. Mina ei jälgi midagi . Hommikul lähen õue suitsetama ja ajan linavästrikuga juttu , kes tavaliselt töökoja katusel istub . Küsin ilusti , kas tasub kalale minna või ei. Harva kui see linnuke eksib.
Madis
Kontakt:

Tjah. Mina päevikut pean, õhurõhku ei märgi. Krt peaks vist ikka eelmise aasta tabelisse õhurõhud ära märkima, kuradi suur töö aga äkki loeb midagi välja.
Jagan head taustapilti: http://hateandanger.files.wordpress.com ... gress2.jpg
sepaonu
Kontakt:

Linavästrik on ka tore lind, vahest sikutavad õunapuude all ussikesi silmad punnis ja jalad harkis, mulle meeldivad harakad ka, poiss meil elas veel, siis paar aastat hoidsid eemale, kahtlustan, et tuvide eemalepeletamiseks ostetud õhupüssi kasutas mitteotstarbekohaselt, kädistavad mõtetult need harakad, a siiski iga elusolend aias mõnus.
Igaüks vahib mida tahab ja järeldab mida tahab, no see seieri uurimine pole mulle.
otu

Postitus Postitas otu »

Ei tea ... kalale lähen ikka siis kui saan,mitte siis kui kell näitab õiget aega.Mida kehvemad võtu tingimused seda suurem väljakutse.Kala söön vast rohkem kui punast või valget liha aga söögipärast kalale läheb siiski väga harva.Ja pikaajalise karbipüügi kogemuse põhjal julgen öelda,et kõrge rõhk või päike särab,kala pinnas ja peesitab.Madal rõhk kalal nina põhjas ja uhmerdab süüa.See vist niigi kõigile teada. Varelli ja külma veega jõgede elukate koha pealt hoian suu kinni,pole piisavalt kogemust.Aga ikkagi arvan,et minema peab siis kui tuju tuleb ja vähegi võimalust.Super võtu skeemi võib ju isegi välja arvutada,a kala sööb ikka siis kui tahab.
Vasta