Kalalkäigud.
Re: Kalalkäigud.
Põrutan 16-dal tenerifele. Teab keegi, kas on mõtet lennukas kaasa võtta?
alati on mõtet kaasa võtta ma olen seal korra lennutanud, kala oli rannas kõvasti aga kätte ei saanud midagi. samas ei olnud ma muidugi ka väga kalapüügi peal väljas, pere nõudis muude asjade tegemist ja nii ma siis sain vaid korra 15 min siksida. internetis peaks infot omajagu olema kuigi kui ma nüüd sinna läheks, siis võtaks hoopis ratta ja põrutaks Teide otsa Sir Bradleyle külla...Madis kirjutas:Põrutan 16-dal tenerifele. Teab keegi, kas on mõtet lennukas kaasa võtta?
kompu pilt ja kala
Mina sain omale täisselge päiksepaistelise ilma eile, hommikust õhtuni mitte ainsamatki pilvekribulat, a ilus ilm pikemaks jalutuskäiguks, õnnetust nullitamisest sain hädaga välja, sündmustevaesel päeval rõõmustab iga konntüüpi kala ka
Mina sain omale täisselge päiksepaistelise ilma eile, hommikust õhtuni mitte ainsamatki pilvekribulat, a ilus ilm pikemaks jalutuskäiguks, õnnetust nullitamisest sain hädaga välja, sündmustevaesel päeval rõõmustab iga konntüüpi kala ka
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Läksin ka kalale . Isegi õnge panin kokku , aga putukas jäigi kuivaks ... kolasin ringi ja otsisin forellipesasid . Vaatasin kopra tegemisi ... vist sai midagi inetut omaette öeldud.
Sai ka kalale mindud. Tuul oli väga tugev kärbse lennutamiseks, tuli paternoster koos ussi ja maisiga otsa panna.
lõpuks nägin lauspäiksega närimist kah, kolm kala sihkse putukaga õhtuse matsuga
Iga tööga tuleks natuke mõelda ka, metsatööga vaata ikka korraks üles ka, mida sa seal langetad, kui oksad kahe puu vahel kinni, a inseneri haridusega, detailid maas vedelevad, kavatseb vist redelit või treppi tegema hakata, et oksteni pääseks