Jämmime või ?

Vasta
allu0
Postitusi: 111
Liitunud: 14.03.2014, 10:00
Asukoht: Võru/Põlva

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas allu0 »

Ehk peaks porgandi juurde mingi hoiatava sildikese v märgi meisterdama/hankima??? Tundub, et parkimine toimub arvatavasti tee ääres ja päris tihti liiguvad seal teised sõidukid(sõiduautod, metsaveoautod, bussid) päris suurte kiirustega. Alles pühapäeval oli 1 ohtlik olukord kui rekka tuli silla poolt, mina Põlva poolt ja tema otsustas keset teed sõita kurvis. vähe jäi puudu, et ta oleks minu ära sõitnud v ise kraavi tõmmanud.
vii
Postitusi: 307
Liitunud: 23.04.2012, 22:18
Asukoht: Paide linna vurle olen

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas vii »

Nii, proovin veelkord paluda teil oma vabad kohad ülevaadata ehk tuleb keegi Paidest läbi ja võtab vii(leo) ka kaasa. Ja kas peab telgi ka kaasa vedama ega te ju pole kirjutanud kas yks või kaks päeva. :oops: :oops: :roll:
andur
Postitusi: 131
Liitunud: 21.01.2014, 20:20

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas andur »

Kuidas jämmiks valmistuda tuleks? Nii palju ma rehkendasin ise, et toimivad ridvad ja rullid ja nöörid võtan kaasa, paar putukat ka.
Kas midagi veel võtan kaasa? Näiteks süüa ja juua või miskit sellist. Mis meil seal plaanis on? Pigem vehkimine ja katsetamine või tuleme korra kokku ja igaüks kaob oma nuka taha vaikeselt kalale?
sepaonu
Postitusi: 1487
Liitunud: 18.08.2012, 09:29
Asukoht: ingliste
Kontakt:

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas sepaonu »

Mina arvan, et võileivad tee ikka kõigile, saada ps osalejatele, igaüks ütleb sulle, et mis leiva ja saia vahel peab olema ja mis ta juua soovib. Putukaid võta ikka nii, et kõigile jaguks :lol:
Tegelikult on asi nii, et igaühel on oma nägemus asjast, et milline jämm peaks olema ja mida tema sellelt ootab. Naiivitarid võivad vaikselt oodata ja unistada, et äkki nii saabki olema ja kõik tehakse nii, nagu tema soovunelm oleks. Agressiiivsed buldogtüüpi jämmijad teevad suu lahti, selgitavad teistele, et kuidas nemad tahavad ja võitlevad oma tahtmise eest ja kokku saab ta olema selline nagu saab.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
AndriPro
Postitusi: 3058
Liitunud: 19.04.2012, 07:35
Asukoht: Kahro küla mees olen.

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas AndriPro »

Mina võtan kaasa asju , süüa , juua , kummikud võib-olla kahlakad (kui meeles seisab enne kusel käia ) , kella 10 ajal hakkame Porgandi silla juures kogunema , käime tiiru jõe ääres . Kell 14.00 astun Otteni silla all kaks sammu vette ja siis tuleb teema " Üks loll oskab rohkem vastata kui sada tarka küsida" :)
Madis
Postitusi: 551
Liitunud: 20.08.2013, 18:07
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas Madis »

Teen ettepaneku ka kapis "üle" olevad asjad kaasa võtta. Äkki leiavad endale parema peremehe.
Võtan igaks juhuks kaasa väikse mobiilse suitsuahju, äkki oskab keegi kala ka püüda :lol:
andur
Postitusi: 131
Liitunud: 21.01.2014, 20:20

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas andur »

Sõbrad, täna oli üks tore jämm! Sai veidi nokitsetud heitmistehnika kallal, veidi uuritud, kuidas teised heidavad, veidi kalagi püütud. Tänud õpetussõnade ja muljetamise eest! Teine kordki!
T.H
Postitusi: 977
Liitunud: 19.04.2012, 21:15
Asukoht: Tartu

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas T.H »

Minu jaoks kujunes jämm eriti viljakaks. Ühel mehel oli putukaid kõvasti üle ja lubas lahkesti karpe tühjendada, siis jagati veel kingitusi, mille eest suured tänud. Ilm oli super, sai lobisetud ja kala püütud. Mida veel soovida?
andur
Postitusi: 131
Liitunud: 21.01.2014, 20:20

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas andur »

Lahe oli rullheite õpitoa kulminatsiooniks püügipaigas samu trikke harjutatud. Jõel näin kauugel suuremat mulksutamist, aga lähemale eriti ei pääsenud. Mudugi viis korda (või kümme) käis putukas puu otsas aga kui üks kord pikk ca 17m heide välja tuli, oli 30cm harjus kuulpeaga Hares Ear 10# otsas nagu niuhti! Ei tahtnud millegipärast tulla minu juurde, aga lõpuks rääkisin augu pähe. Pärast sai veel kuivagagi neid konksutatud, super lahe! Esimest korda nägin ja katsusin harjust.
sepaonu
Postitusi: 1487
Liitunud: 18.08.2012, 09:29
Asukoht: ingliste
Kontakt:

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas sepaonu »

T.H kirjutas:Minu jaoks kujunes jämm eriti viljakaks. Ühel mehel oli putukaid kõvasti üle ja lubas lahkesti karpe tühjendada, siis jagati veel kingitusi, mille eest suured tänud. Ilm oli super, sai lobisetud ja kala püütud. Mida veel soovida?
No meil liiklus ju kahesuunaline, antakse ja annad vastu :D
Pealegi tekkinud aukudesse sain ju Birgiti antud putukaid panna ja mõne jälle teisest karbist vastu anda :D
Mina rahul jämmiga, kuna kõik jämmijad olid hüperaktiivsed, siis tundus mulle algse idee, et hirmsalt filmime kõikide heiteid kohatu rivistamisena, niigi sujus kõik, seega peate leppima sellega, mis loomulikult mul pildimasinate ette jäi, mõned liikuvad ja liikumatud pildid
https://www.youtube.com/watch?v=MtV0CH8Ha-A
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Vasta