Kalalkäigud.
Re: Kalalkäigud.
Üks võb öelda , et "maadeavastamine" , tunne oli küll selline . olin esimene , kes sel aastal jäljed sinna jõe äärde tegi....
Üks "kohalik " pistis pea veest välja , nagu tahtnuks küsida , " et mis värk on ? "
Üks "kohalik " pistis pea veest välja , nagu tahtnuks küsida , " et mis värk on ? "
- Manused
-
- Foto0053.jpg (50.78 KiB) Vaadatud 9618 korda
-
- Foto0056.jpg (26.78 KiB) Vaadatud 9618 korda
Kiire käik Ahjale , turba otsima.... Ilm jällegi jama , sööma peal ainult harjused...
Ja mingi mees oli võrgu vette sättinud . ( mõtlemisorgan on nähtavasti allpool vööd sel mehel) . Võrk sai muidugi välja tõstetud ja 1313 -le teatatud.
Ja mingi mees oli võrgu vette sättinud . ( mõtlemisorgan on nähtavasti allpool vööd sel mehel) . Võrk sai muidugi välja tõstetud ja 1313 -le teatatud.
- Manused
-
- Foto0054.jpg (42.21 KiB) Vaadatud 9618 korda
-
- Foto0057.jpg (108.72 KiB) Vaadatud 9618 korda
Tegin ühe kontrollpüügi , peale seda , kui Jarlo kalal käis.Ega see võtmine teab mida olnud jah . Pinnakaid võtsid ainult väikesed.
Täna aga.... ..... seisin ja seisin jões ..... tegin suitsu ....ja seisin edasi. ...... ja siis....
Täna aga.... ..... seisin ja seisin jões ..... tegin suitsu ....ja seisin edasi. ...... ja siis....
- Manused
-
- Foto0062.jpg (183.95 KiB) Vaadatud 9588 korda
Eriti tuim elukas on see turb ikka,ei mina neid sõitma saa...
Kui niisugune "põrsas" juba tuim on , siis tuleb võtta #3 ritv , soovitavalt veel klaasfiiber Veab mitu korda rulli nöörist tühjaks enne kui kätte saad
Parem veel , kui kalalkäimine.......http://www.youtube.com/watch?v=gPRESlT4Ccg
Sai siis kahekäelisega läti piiril harjutatud . Ja õnneks ükski kala oma võtmisega ei seganud harjutamist. Kodupoole tulles küsisin tonkameestelt , kuidas saak . Vastus oli 0.
- Manused
-
- P8010683.JPG (43.94 KiB) Vaadatud 9487 korda
-
- P8010679.JPG (122.28 KiB) Vaadatud 9487 korda
Kena jõgi see jämmijõgi.
Muidu ilusa püügi " rikkusid" ära üks turb , kes otsustas unejast veel minu putuka kallal käia ja üks väga halva iseloomuga harjus.
Muidu ilusa püügi " rikkusid" ära üks turb , kes otsustas unejast veel minu putuka kallal käia ja üks väga halva iseloomuga harjus.
- Manused
-
- Foto0065.jpg (115.42 KiB) Vaadatud 9458 korda
-
- Foto0066.jpg (88.45 KiB) Vaadatud 9458 korda
-
- Foto0068.jpg (56.98 KiB) Vaadatud 9458 korda
Viimati muutis AndriPro, 04.08.2012, 22:13, muudetud 2 korda kokku.
Heheee ....... kes koha ära tunneb , see tunneb.......
Kommentaariks.... http://www.google.ee/url?sa=t&rct=j&q=& ... 4myl2nGTUw
Kommentaariks.... http://www.google.ee/url?sa=t&rct=j&q=& ... 4myl2nGTUw
- Manused
-
- Foto0070.jpg (63.94 KiB) Vaadatud 9458 korda
Andri, täitsa tuttav koht. Kas seal käreda peal neid narrisid? Mis putikut nendele pakkusid?AndriPro kirjutas:Kena jõgi see jämmijõgi.
Muidu ilusa teivapüügi " rikkusid" är üks turb , kes otsustas unejast veel minu putuka kallal käia ja üks väga halva iseloomuga harjus.
Kui ma paar nädalat tagasi seal käisin, siin kedagi nii ablast ei paistnud seal.