Ridvad, rullid, nöörid...
Re: Ridvad , rullid , nöörid...
Minu meelest kõige lõpetatum js stiilipuhtam uuest luulust on sul ülevalt neljas. Sellel rulli jaoks juba viimane ots silindriline ?
Kaks ülemist mu meelest üle punnitatud.
Minu isiklik sümpaatia kuulub ülevalt kolmandale. Praegu sellises olekus kahvatu, a peitsid-lakid-vahad-võimisiganes ja ärkab ellu see käepide.
Mu meelest oleks eksklusiivne superlux must tamm ja see vits koonuse peal.
Kaks ülemist mu meelest üle punnitatud.
Minu isiklik sümpaatia kuulub ülevalt kolmandale. Praegu sellises olekus kahvatu, a peitsid-lakid-vahad-võimisiganes ja ärkab ellu see käepide.
Mu meelest oleks eksklusiivne superlux must tamm ja see vits koonuse peal.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Kahel ülemisel on palju vidinaid veel puudu(ristpunutised ja pronksrõngad) . Ülevalt neljas oli üllatavalt mõnus käes , poleks uskunud. Sinu lemmik kolmas on olemuselt kõige tavalisem. Alumisele tulevad mustrid peale niitidest.
geniaalsus peitubki lihtsuses, mitte ülevoolavas midamakõikeoskanjapanenkõikkokkukõige tavalisem
sellega ma nõus, et eelkõige funktsionaalsus ja omale meeldimine, siis tuled ja viled ja kassikuldmõnus käes
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Sepp , kuule , ole hea mees ja vaata neid käepidemeid veel korra . On võetud vahtrapulk , sinna peale tõmmatud bambusepilpad . Ühel on need pilpad fikseeritud korvipunumise vitsaga.Kas saab veel lihtsamalt? Sinule meele järgi olev on terve teadus võrreldes teistega. Tavaline ei pruugi olla alati geniaalne. Selle nimel , et teada saada kas mortised käepide annab ridvale midagi tuntavat , olen ma nõus liimima neid vilesid ja kassikulda päris kaua aega.
Meeldimine või mittemeeldimine , mingisugune "maakate praktilisus" ,midamakõikeoskan näitamine on asja juures tähtsusetu . Põnevus ja tulemus kuidas ritv toimib , see on hasart ja mängimise ilu.
Meeldimine või mittemeeldimine , mingisugune "maakate praktilisus" ,midamakõikeoskan näitamine on asja juures tähtsusetu . Põnevus ja tulemus kuidas ritv toimib , see on hasart ja mängimise ilu.
Edeneb tasapisi , kassikuld on küljes , nüüd veel sidemed ja rõngad.
Nüüd ei jää küll midagi muud üle kui et tuleb sügisel väike puhkus võtta.
Hakkasin juba ritva "koolitama" . #8 hea , aga #9 Velocity ... see viskas end nagu iseenesest murule sirgu . Mulle meeldis.
Sidusin teibiga paar rõngast külge ja proovisin ka kahekäelise ära . #10 Zpey heitepea vihises ilusti
See pidi kõige stiilipuhtam olema . Pildil siis lõplik versioon . Ei tea , kas võib rõngad külge siduda ? Ritv ise järjekordne "taevani kiidetud" Youngi "Smidgen".