Jämmime või ?

Vasta
andur

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas andur »

Kui jämmime, katsun ka tulla!
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Või , et katsun ka tulla ..... heh , nii lihtne see ka ei ole.
1. Kas tead , kus on T.H ja minu kõige salajasem koht?
2. Kui bambusritva tahad katsuda , siis pead olema bambusnakkuse eest kaitstud. ( kõige parem kaitse on kui laenad mõnelt tuttavalt naistearstilt tissikatsumisekindad )
3. Kui väidad , et oled juba nakatunud , siis peab olema luba osalemiseks . Loa saavad kirjutada kas doktorikraadiga hulluarst või abikaasa.

vot nii vot.... :lol:
T.H

Postitus Postitas T.H »

Pagan küll,seda lugedes ei julge enam iseennastki jämmile kutsuda :shock:
AndriPro

:roll: Arvad , T.H , et sai liiga karm või ? Ok , võtame siis mõned ridvad ja läheme laupäeval jämmima meie kõige salajasemasse kohta Otteni silla juurde . Aga ma olen bambusnakkuse eest rahvast vähemalt hoiatanud :)
Madis
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Ei saa aru mis jämmist mehed räägivad, aga nooremad lennutajad sooviksid lõheputukajämmi ja lätipiiriääreharjusejämmi ;)
AndriPro

Aga nooremad lennutajad sooviksid....... :roll: Kui nooremad midagi soovivad , siis nad organiseerivad selle ja "oma teises nooruses" mehed katsuvad jõudumööda ikka kaasa lüüa. :roll: Lihtne ju.
ahti28

Postitus Postitas ahti28 »

Nooremate lennutajate organiseeritud lõheputukajämmi õnnestumise võti seisneb nimelt selles,kas oma teises nooruses Andri osaleb või mitte. ;)
AndriPro

Homme tegeleme lõheritvadega , pildilolevatega ja ühele Zpeyle tuleb nööri otsida . Kui villand saab , siis püüame kala . Ja muidugi kõikvõimalikud küsimused saavad vastatud (või vähemalt ära kuulatud ).
Manused
Foto0553.jpg
lauri

Postitus Postitas lauri »

kodumaal tagasi küll korraks aga kuna homme tüdruku sünnipäev, siis jämmin ühes teises kohas. vast uuel aastal katsun ka bambused ära...
AndriPro

Jämm osutus siis eriti töiseks . Ja töö jätkus kodus . Nimelt kojusõites tuli idee , et Para 17-ne käepide tuleb ümber teha .Mõeldud , tehtud .Nüüd jääb muru peal rahulikult heites velocity viimane meeter näpuvahele :D
Jämmi kõige ilusama ridva pilte ei näe millegipärast , :roll: anduri suhtes tuleb vist "sanktsioone rakendada" kui vabatahtlikult pilte üles ei pane.

Järgmine kord jämmitakse nähtavasti septembri viimasel nädalavahetusel .
Manused
Väike  käepideme  "kohendamine" ja heidab  ilusasti.
Väike käepideme "kohendamine" ja heidab ilusasti.
Vasta