Jämmime või ?
Re: Jämmime või ?
Kui jämmime, katsun ka tulla!
Või , et katsun ka tulla ..... heh , nii lihtne see ka ei ole.
1. Kas tead , kus on T.H ja minu kõige salajasem koht?
2. Kui bambusritva tahad katsuda , siis pead olema bambusnakkuse eest kaitstud. ( kõige parem kaitse on kui laenad mõnelt tuttavalt naistearstilt tissikatsumisekindad )
3. Kui väidad , et oled juba nakatunud , siis peab olema luba osalemiseks . Loa saavad kirjutada kas doktorikraadiga hulluarst või abikaasa.
vot nii vot....
1. Kas tead , kus on T.H ja minu kõige salajasem koht?
2. Kui bambusritva tahad katsuda , siis pead olema bambusnakkuse eest kaitstud. ( kõige parem kaitse on kui laenad mõnelt tuttavalt naistearstilt tissikatsumisekindad )
3. Kui väidad , et oled juba nakatunud , siis peab olema luba osalemiseks . Loa saavad kirjutada kas doktorikraadiga hulluarst või abikaasa.
vot nii vot....
Pagan küll,seda lugedes ei julge enam iseennastki jämmile kutsuda
Arvad , T.H , et sai liiga karm või ? Ok , võtame siis mõned ridvad ja läheme laupäeval jämmima meie kõige salajasemasse kohta Otteni silla juurde . Aga ma olen bambusnakkuse eest rahvast vähemalt hoiatanud
Ei saa aru mis jämmist mehed räägivad, aga nooremad lennutajad sooviksid lõheputukajämmi ja lätipiiriääreharjusejämmi
Aga nooremad lennutajad sooviksid....... Kui nooremad midagi soovivad , siis nad organiseerivad selle ja "oma teises nooruses" mehed katsuvad jõudumööda ikka kaasa lüüa. Lihtne ju.
Nooremate lennutajate organiseeritud lõheputukajämmi õnnestumise võti seisneb nimelt selles,kas oma teises nooruses Andri osaleb või mitte.
Homme tegeleme lõheritvadega , pildilolevatega ja ühele Zpeyle tuleb nööri otsida . Kui villand saab , siis püüame kala . Ja muidugi kõikvõimalikud küsimused saavad vastatud (või vähemalt ära kuulatud ).
kodumaal tagasi küll korraks aga kuna homme tüdruku sünnipäev, siis jämmin ühes teises kohas. vast uuel aastal katsun ka bambused ära...
Jämm osutus siis eriti töiseks . Ja töö jätkus kodus . Nimelt kojusõites tuli idee , et Para 17-ne käepide tuleb ümber teha .Mõeldud , tehtud .Nüüd jääb muru peal rahulikult heites velocity viimane meeter näpuvahele
Jämmi kõige ilusama ridva pilte ei näe millegipärast , anduri suhtes tuleb vist "sanktsioone rakendada" kui vabatahtlikult pilte üles ei pane.
Järgmine kord jämmitakse nähtavasti septembri viimasel nädalavahetusel .
Jämmi kõige ilusama ridva pilte ei näe millegipärast , anduri suhtes tuleb vist "sanktsioone rakendada" kui vabatahtlikult pilte üles ei pane.
Järgmine kord jämmitakse nähtavasti septembri viimasel nädalavahetusel .