Kalalkäigud.
Re: Kalalkäigud.
Sai läänerannikul haugiluurel käidud ja kõik salakohad üle kontrollitud. Selgus, et vesi veel liiga soe ja kaldaääres haugi ainult väga üksikud. Õnneks leidus asendustegevust niiet käed said ikka päris ribadeks pumbatud.... kui isegi kahekäelisega enam ei olnud võimaline 10 meetrist heidet tegema oli aeg lõpetada. Kala igatahes meeletult ja igasugused ministriimerid oli kuum kaup. Käevahelt käis kalu läbi ikka sadadega ja pärastlõunal sai mõned rõdule kuivama ka võetud
Eks paari nädala pärast tuleb uus kontrollreid teha ehk jõuavad hambulised ka randa.
Eks paari nädala pärast tuleb uus kontrollreid teha ehk jõuavad hambulised ka randa.
Mulle seletati kunagi , et kui läänerannikule kahekäelisega lähed , siis pane igaks juhuks tugevam lips ..... võib juhtuda , et mõni "mätas" jääb konksu otsa ... Vormsi või Muhu nimeline.....
Nädalavahetusel sai natuke forelli-harjusejõgedel möllatud, kokku 10+8h järjestiku püüki ja nii mõngigi ilus kala nähtud katsutud.
Eile said kaks väga ilusat forelli niimodi plehku, et hüppasid veest välja kalda peale heina sisse, seal natuke siputasid ja sulps vette
Täna olid samades kohtates kalad endiselt olemas ja mõlemad pääsesid peale väikest madinat jälle minema. Ju siis ei olnud mulle mõeldud.
Eile said kaks väga ilusat forelli niimodi plehku, et hüppasid veest välja kalda peale heina sisse, seal natuke siputasid ja sulps vette
Täna olid samades kohtates kalad endiselt olemas ja mõlemad pääsesid peale väikest madinat jälle minema. Ju siis ei olnud mulle mõeldud.
Mereääres on praegu tore aeg... kala on rannas ja kala on palju. Putukana sobib võimalikult suur ja kirev nuustik.
Eile sai meres jälle hauge kiusamas käidud... kuna üleeile sai kalade käperdamise käigus mitmeid võikaid haavu siis kogu toimetamine käis erilise ettevaatusega. Ja nagu pildilt näha siis õigustatult... see tegelane peale kivipeale tõstmist lõi endale ise hambad sabasse
Mis klassi switch on kah?
11´ 7/8 klass. Suuremate nuustikute heitmiseks võiks klass kõrgem olla aga saab hakkama
Täna näitasid meres ennast sellised kalad:
Iga uus asi tahab rahulikku sissetöötamist, harjused sobisid suurepäraselt . Tundub, et ridvaga saime sina peale ja nüüd võib juba unistama hakata.