Jämmime või ?

Vasta
dim

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas dim »

Olen ka huvitatud, kui kuupäevad sobivad.
Jarlo

Postitus Postitas Jarlo »

Olude sunnil tuli jaanipäevast kuni siiani kalapüügist suuresti eemal olla, siis nüüd tundub et võiks normaalsesse elurütmi naasta... ehk kui aja vähegi sobima saab, siis võtaks osa küll.
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

kaks nädalat möödas küsitluse algusest, hakkaks nüüd jahuma toimumise ajast.
Kas sellist võimalust pole foorumil, et küsitlus lisada, paar varianti ja igaüks muljub omale sobivat nuppu ?
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Jahuks jah , aga teist nädalat söön tablette ja pean dieeti :evil: . Arstitädi (ilus tüdruk) arvas , et niimoodi on kõige parem mulle mu vanust meelde tuletada , kuna igal hommikul tööle minnes unustan ma vanust passist vaadata . :lol:
AndriPro

:shock: Käisin täna kuulamas - vaatamas kuidas sepp õpetas lõheputukaid siduma . Mehed kuulasid kõrv kikkis , kena oli , tänud rahvale.
Manused
Foto0602.jpg
Foto0603.jpg
T.H

Postitus Postitas T.H »

Kõigepealt muidugi tänud sepale ja nagu ikka, oli ka seekord midagi kõrvataha panna. Pikal koduteel oli aega Andriga muljetada ja tekkis mitmeid ideid tulevikuks ;) Igatahes tore oli.
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

Jämmid on täpselt sellised, nagu me neid ise kujundame. Kui ühed on vait ja teised kisavad, et mida nad tahavad, siis tuleb jämm selline, nagu kisa oli. Agressiivne oma tahtmise pealesurumine on edu pant. Kes vait on ja nurgas mossitab peab leppima sellega, et äkki teised ära ei arva, et mida ta tahaks. Mina sain ühe olulise osa ilma kisata ja mulle kaks vajalikku asja kisaga, olen rahul. Üks kisamise mooduseid on enne jämmi küsitlus, et milline on sinu nägemus, mida ootad, mida tahad õppida/mis teemal suhelda. Ju pika talve jooksul vast vähemalt üks putukajämm ikka toimub. Eks sellega peab kah arvestama, et eesti pisimaa, lennukainimesi on, a neid, kes viitsivad õpetama tulla ja õppima tulla kokkuvõttes vähe. Eks toimumise paik ja aeg ei pruugi kõigile sobida tihti.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
AndriPro

Sepa jutt õige . Kui ei oska või ei taha küsida ... järelikult pole piisavalt huvi . Ja niisama laata pidada ... kus raisatud aeg haihtub kuhugi ... tihtipeale ei viitsi enam .
AndriPro

:roll: Kui mitte ennem , siis :roll: 25-ndal aprillil . :lol: https://www.youtube.com/watch?v=A7ChoM2Rh60
AndriPro

Jarlo siin üritas rahvast jämmile ärritada ... aga siis hakkas nähtavasti kiluleibadest kahju :lol: Ma sain kodust loa kevadiseks "kudurännakuks " paariks päevaks , lubati läänemaale , põhja poole ei lubatud. Sepp , kuule , äkki jämmiks ja seoks mõne putuka 20 märtsi paiku ... või on sul ka kiluleibadest kahju :lol:
Vasta