Uudised sidumispingist.....
Re: Uudised sidumispingist.....
Siis lihvisin ühe klaasfiibri , see on ka valmis juba...
Putukaid siduge ikka , võistluspinget ei ole näha . Uutele foorumi liikmetele tere tulemast.
Rahulikku jõuluaega kõigile. Andri.
Rahulikku jõuluaega kõigile. Andri.
Head vana aasta lõppu kõigile ja algavat uut! Ning mõnusaid elamusi kalavetel!
Nagu ma aru saan on peale seda serveri pulli nädal aega foorumit haihtunud ega näi tagasi tulevat . Mis nüüd teha ? Pikendada putukasidumise võistlust nädal aega , et rahvas saaks kadunud asjad tagasi panna ? Või täna homme on aega tagasi panna ja homme õhtul võistlus lukku ? Igal juhul tegutsege .
Laurile vaatamiseks... saab asja või ei ?
see kraam näeb vägagi tummine välja, kindlasti saab asja
Oma silmale kõige ilusam looduslik materjal linnusilmapahk, mis on juurepahk, a kahjuks sealt enamasti ilusat suurt treitükki välja ei võlu, ma selles ei kahtlegi, et sa andri oma pahad saad ise metsast kätte, a mul ka üks saeplank 60 paksusega pajas olemas
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
natuke muul teemal - sepaonu, ma saatsin sulle paar nädalat täitsa tavalise e-kirja aga pole sellele vastust saanud, said sa üldse kirja kätte?
Täna sai 35 aastat kui olen ametlikult paberitega metsas . Krt , kisub juba päris tõsiselt " metsa poole"
Peale kalalkäimist , õhtul , jalad kamina ees soojas , keerasin volüümi põhja .... ja ei saa seda ka jagamata jätta .... https://www.youtube.com/watch?v=poqJK-BLhj0