Putukasidumise võistlus.
Re: Putukasidumise võistlus.
Mina olin rahulikus jõulumeeleolus ja tegin sulega rahulikke pöördeid ümber konksu
konks b160 #14
niit utc70 must
1 kuldnoka keresulg
kogulugu
Sama nimega kutsuda ei julge, a eeskujuks oli Stewart's spider, no ütleme mul siis sepaämblik või variant.
konks b160 #14
niit utc70 must
1 kuldnoka keresulg
kogulugu
Sama nimega kutsuda ei julge, a eeskujuks oli Stewart's spider, no ütleme mul siis sepaämblik või variant.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Mõni pilt ka.
Ülemised neli musta rongapoega oksa peal on nii koledad, et juba ilusad, punane ära peidetud musta sisse, antron, sulg , ega hästi aru ei saa, tundub et miskit veel lisatud, äkist buckki või vasikat vms ?
Agressiivsed võitlejad näevad välja !
Agressiivsed võitlejad näevad välja !
Putuka nimi on Hässäkä
konks daiichi 1120 #8
niit utc70 must
kuul 3,3mm
tinaga raskustatud konksukurvi sügavamas kohas
sabahackel püü
kere jänesedubbing ja peenike ovaalne tinsel
kaelushackel püü
neljanda putukaga jäin rahule
ujub aasaga pandult teravik ülespoole
konks daiichi 1120 #8
niit utc70 must
kuul 3,3mm
tinaga raskustatud konksukurvi sügavamas kohas
sabahackel püü
kere jänesedubbing ja peenike ovaalne tinsel
kaelushackel püü
neljanda putukaga jäin rahule
ujub aasaga pandult teravik ülespoole
Sepale jääb raskest konksust väheks, kuulpea kah ei päästa, vaja veel tina ka panna ja tagatipuks on putuk selili Aga rongapojad on tublid. Teavad kuda forellil isu tekitada ja oskavad turvale ja säinale ka meelepärased olla
Ma olen jõulude ohver, pehmostunud, koguseaeg üks jõulurahu ja molutamine, jõulumuusika ja jõulufilmid, nagu aiaiaikuiraskesurra ja killthefuckingbill jms, seega panin täpselt retsepti järgi hässaka, julgesin ainult kaelusehackle ja kuuli vahele oma pea järgi teist tumedamat dubbingut panna, a arvan, et seda ei märgata. Mulle see softhackkel meeldib, kala saan ka sellega, nüüd duubel, ju ujumisaega ka mu käest saab, kuna mahaviksimise retseptis toonitati, et umbehää, kui raudselt teravik ülespidi ujub, siis mõtlesin, et ega paha kah ei ole, nu ujus kah, kraanikausis.
Neid rongapoegi affin raudselt järgi, ühe musta pikkumusta andri ükskord andis, panin selle kuskile puu otsa , tegin ise koletisi, no hästi ei saanud nendega, peaks uuele tuurile nende sidumisega minema.
Seda tahtsin küsida, et mihke aeg on mudleri aeg, millal sa tom neid ujutad, kahro mehe käest ühe kerjasin, ütles veel et loll olen, et väiksema karbist võtsin, et suur tegelt püüab tal, pärast ükskord kiitis, et see aasta mudlerit nagu ei närind, mis krdi hämamine siin toimub Peale minu vast teised kah kuulaksid targemate suundaandvaid juhatusi.
Neid rongapoegi affin raudselt järgi, ühe musta pikkumusta andri ükskord andis, panin selle kuskile puu otsa , tegin ise koletisi, no hästi ei saanud nendega, peaks uuele tuurile nende sidumisega minema.
Seda tahtsin küsida, et mihke aeg on mudleri aeg, millal sa tom neid ujutad, kahro mehe käest ühe kerjasin, ütles veel et loll olen, et väiksema karbist võtsin, et suur tegelt püüab tal, pärast ükskord kiitis, et see aasta mudlerit nagu ei närind, mis krdi hämamine siin toimub Peale minu vast teised kah kuulaksid targemate suundaandvaid juhatusi.
Et mis ajal mudler toimib? Andri kunagi kirjutas ka siin, et on teatud putukad, mis toimivad igal aastal. Siis on selliseid, mis ühel aastal nii ja teisel naa. Aastad pole vennad. Ja on sellised ühe aasta, või hetke tegijad. Minul on mõned mudlerid alati kaasas. Selle toimimisega on ka nii, et vastavalt ajale, kohale, veele jne on mudlerid ka erinevat värvi ja suurust. Lõhekas toimib ju ka läbi aasta, muutuvad värvid, suurus jne. Kuidas see õige leida? Siin tuleb appi võtta praktika, kogemus, järeldused, kõhutunne jne. Teisiti ei saa. Keegi ei ütle, et järgmisel aastal mingil ajal on tegijaks see kindel mudler, küll aga võib kõigele eelnevale toetudes seda prognoosida ja püügil katsetada. Võib muidugi kuskilt lugeda või küsida aga ilma, et ise kaasa mõtleks läheb kaduma see Xfaktor, mis aitab mõista miks täna püüda sellise putukaga kui eile võttis teist. Ei mingit hämamist sepaonu.
Suvel, no natukene septembris ka, sõid ahvenad kõik minu mudlerid ära, viimase ampsu tegi haug. Olid vähe heledamad ja kirjumad kui pildil olevad TH omad. Jääb vaid üle tsiteerida klassikuid - „Minul on mõned mudlerid alati kaasas“
Birgiti jutu peale olen mina nüüd selline Aga klassikutest rääkides, ütles üks härrasmees ilusate kalade lahtilaskmise kohta, et iga tabatud kala on kingitus teiselt kalamehelt. Ja talle meeldib kingitusi vastu teha. Minuarust väga väärt ütlemine.
Head uut vast võib veel soovida!
Omavoliliselt vihjetest kokku soperdatud BP moodustis ...
Tag väike ovaal tinsel,kollane floss
Saba crest
Vahevööd strauss,iga vöö taga paar keerdu glo-brite punast niiti.
Keha 3 osaline,kreem,hele roosa,tumekollane floss
Kõrihackle must Metz soft hackle,3 täis keerdu.
Alustiib must orav
Tiib must hani,kollane amherst faasan,crest
Pea must
Omavoliliselt vihjetest kokku soperdatud BP moodustis ...
Tag väike ovaal tinsel,kollane floss
Saba crest
Vahevööd strauss,iga vöö taga paar keerdu glo-brite punast niiti.
Keha 3 osaline,kreem,hele roosa,tumekollane floss
Kõrihackle must Metz soft hackle,3 täis keerdu.
Alustiib must orav
Tiib must hani,kollane amherst faasan,crest
Pea must