Kalalkäigud.
Re: Kalalkäigud.
ma juba lootsin, et sain täna Ziinist rohkem kalu aga ikka väga kavalalt tehti ära, 2 in 1 …
Arvan, et täitsa JOKK teema, oled lihtsalt heauskne püüdja aga kui südametunnistus väga kripeldab võid koos kalaga tagasi jõele joosta
Arvan, et täitsa JOKK teema, oled lihtsalt heauskne püüdja aga kui südametunnistus väga kripeldab võid koos kalaga tagasi jõele joosta
Ma olen kogu aeg rääkinud, et mees oskab pilti teha. Ja muidugi see eelajalooline vuntsidega kiisk on vägev saak
Mul oli mõni aasta tagasi pea sama lugu . Sikutasin varakevadel forelli hange peale ja suust ronis välja konn . Konn hakkas vaikselt vee poole tagasi venima , lootes nähtavasti , et pääsenud on . Lasin forelli sekund enne vette kui see konn vette jõudis ....
Jõe ääres sai täna mingi toimetamist vaadata ja üle jõe heinamaal üritas isane rebane emasele "keelt kõrva ajada" . Aga millegipärast jäi rebastel katki see "kaup" . Tehti imelike häälitsusi ja joosti metsa . Krt ..... kahju .
Jõe ääres sai täna mingi toimetamist vaadata ja üle jõe heinamaal üritas isane rebane emasele "keelt kõrva ajada" . Aga millegipärast jäi rebastel katki see "kaup" . Tehti imelike häälitsusi ja joosti metsa . Krt ..... kahju .
Leidsin vist Andri saapatestimise jäljed täna sulbi kandist üles, korralikult testitud, 1 sammu asemel tegi kolm sammu (Y)
Tegelane elas öö "turvakodus" ilusti üle ja näitas ennast igati elujõulisena, siis sai ta täna päriskodusse tagasi viidud
Lubas, et peidab ennast forellide eest paremini!
Lubas, et peidab ennast forellide eest paremini!
Andri, sa veel imestad, et kaup katki jäi ja tehti imelike häälitsusi, kolm korda võid arvata mida nad sulle ütlesid .AndriPro kirjutas:Mul oli mõni aasta tagasi pea sama lugu . Sikutasin varakevadel forelli hange peale ja suust ronis välja konn . Konn hakkas vaikselt vee poole tagasi venima , lootes nähtavasti , et pääsenud on . Lasin forelli sekund enne vette kui see konn vette jõudis ....
See ziini ja väikeziini kahekala lugu küll tore, elamus, ise mäletan mitut kalakäimisejuhtumist umbes 5 aastaselt olnuna, enamus muidugi hakkab hägustuma juba.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Täna esimesed esimesed heited lendõngega ja sain putuka lendu küll. Kuigi ilm kergelt tuuline, siis vaiksemates soppides soojendas päike juba väga mõnusalt. Kala ei näinud.
Lombakas võib vahest ennast alandada ja õuepeale sõitnud pirukast osta kala omale, ikkagi jalutuskäik värskes õhus 2x20m kala järgi + 2x20m raha viima, kuna arvasin , et postikana tuututab õuepeal ja omikumantlitaskus raha põld, puhastus, soolamine, dehüdraatoris 11h ja õllekõrvane olemas
osa tõmbasin vaakumisse, osa närisin juba ära kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
2x20m + 2x20m ... Toast autosse , 1km sõitu , autost jõe äärde ja tagasi .... annab niisuguse õhtuse "kähkuka" mõõdu välja küll