Kalalkäigud.

Vasta
sepaonu
Postitusi: 1487
Liitunud: 18.08.2012, 09:29
Asukoht: ingliste
Kontakt:

Re: Kalalkäigud.

Postitus Postitas sepaonu »

Sa vii võid omapoolse panuse anda sellega, et ütled, mis konksuga sul probleemivabalt putukad lendavad või mis suurust vaja, kui ei tea isegi, siis küsi andri käest. Mitte miskit paha selles pole, et sa raha pakud ja osad enda jaoks sidujad omi üleliigseid ka müüvad, ka selles pole miskit paha, a minu puhul selline tõrge, et mulle on andnud andri ja th ja veel mehed ja siuke komme on ka olemas, et ükskord võetakse ühe karbist ja teinekord jälle teise karbist ja miskit rahajuttu ei tehta. Mina suht algaja ja ma lõhekaid kindlasti hästi ei seo, a ma arvan, et kala on võimalik nendega saada ja vastaskalda puude otsa riputamiseks on lausa suurepärased ja kahtlastes kohtades paned minu oma otsa, kui veealuste rampade värk kontrollitud, siis võid mõelda Birgiti putuka peale, tal ikka lõhekad kompud. Kui teine kalamees ka sinu putukaga miskit saab, siis see info, et näe seal kah näris toda ja tunnustus ka mingil määral. Vahetamise käigus toimub ka tahestahtmata ka nn tootearendus, seotakse oma versioon, antakse tagasisidet, lisatakse miskit jms.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
T.H
Postitusi: 977
Liitunud: 19.04.2012, 21:15
Asukoht: Tartu

Re: Kalalkäigud.

Postitus Postitas T.H »

Vii, loodan et said ikka aru, et see nuiamine oli mul loomulikult huumoriga mõeldud. Nuiamine nuiamiseks,aga alati on mõistlik lihtsalt küsida kui midagi vaja. Siin on piisavalt mõistlikke ja toredaid inimesi, kes nagu isegi näed on kohe nõus aitama.
vii
Postitusi: 307
Liitunud: 23.04.2012, 22:18
Asukoht: Paide linna vurle olen

Re: Kalalkäigud.

Postitus Postitas vii »

sepaonu kirjutas:Sa vii võid omapoolse panuse anda sellega, et ütled, mis konksuga sul probleemivabalt putukad lendavad või mis suurust vaja, kui ei tea isegi, siis küsi andri käest. Mitte miskit paha selles pole, et sa raha pakud ja osad enda jaoks sidujad omi üleliigseid ka müüvad, ka selles pole miskit paha, a minu puhul selline tõrge, et mulle on andnud andri ja th ja veel mehed ja siuke komme on ka olemas, et ükskord võetakse ühe karbist ja teinekord jälle teise karbist ja miskit rahajuttu ei tehta. Mina suht algaja ja ma lõhekaid kindlasti hästi ei seo, a ma arvan, et kala on võimalik nendega saada ja vastaskalda puude otsa riputamiseks on lausa suurepärased ja kahtlastes kohtades paned minu oma otsa, kui veealuste rampade värk kontrollitud, siis võid mõelda Birgiti putuka peale, tal ikka lõhekad kompud. Kui teine kalamees ka sinu putukaga miskit saab, siis see info, et näe seal kah näris toda ja tunnustus ka mingil määral. Vahetamise käigus toimub ka tahestahtmata ka nn tootearendus, seotakse oma versioon, antakse tagasisidet, lisatakse miskit jms.
Onu Sepp, jutt sul jumala õige aga niikaua kui sul enda seotud putukaid ei ole mida pakkuda peab ikka nutsu välja laduma. Jah, ka siis kui sünnaks kingitakse on tasuta saamine ka loomulik. Aga häda on minuga sama mis Andriga ka mina ei tahaks tasu saada nii et ma mõistan Andrit täiesti
Noh, mis siis sinu putikutel viga et ma ei või neid lennutada seal kus Andri või Birgiti omi või seal kus põhi on kontrollitud. Ka sinu putik on korralik ja mõnikord isegi päris prisked. Kui ma algul minule saadetud komplekti Andri tehtud putikuid neid ikka lõheka konksul (minu arust) nägin siis arvasin, et need on koonduslaagri üle elanud, olid nad nii kõhnukesed ma ütleksin lausa luukered, et kas kala neid ikka näeb aga nädalavahetusel veendusin et ikka näeb.
RC võiks olla ikka lõheka konksul nii kuis seal komplektis kõik on aga aga ega Salmo #7-8 medium viskab minu arust kõik konksud ilust ära võib olla isegi plast toruga aga rauas ma nii kindel ei ole ja ega need rauast toru peal ei meeldi ka aga ega minule ei peagi meeldima vaid ikke kalale.
Ega kingitud hobusele suhu ei vaadata. Ja kui oskaja teeb siis ikka neid mis töötavad ja kui nad sinu käes ei tööta siis on viga nagu hästi siin eespool kirjutati "" siis on viga kusagil saabaste ja mütsi vahepeal" ja ega kui ise saamatu ei maksa teise tööd halvustada.
T.H, muidugi ma sain aru, et jurad ja ma tean et meie pundis on kõik toredad aga mina arvan et kui ikka ise ei seo, kas siis ei oska, ei taha või ei julge siis ära mine ka teiste käes manguma vaid osta poest. See on minu arusaam sellest asjast ja kui keegi mõtleb teisiti siis minul savi, minu arvamus temast kes teisiti mõtleb jääb ikka saamaks ( ei muutu halvemaks) ja "vaja minemisel" peavad ka piirid olema. :lol: :oops:
ZiiN
Postitusi: 558
Liitunud: 14.03.2013, 10:54

Re: Kalalkäigud.

Postitus Postitas ZiiN »

Vurled käisid vabariigi aastapäeva puhul lõunaosariike rüüstamas, korjasime ühe Tartu atesteeritud giidi kaasa ja viidi kinniste silmadega kuskile nirele. Kala eriti näidata ei tahetud aga noh vurledel tipptasemel varustus kaasas niiet ükski kalapoeg ei pääsenud!
f3.jpg
Ja tuju tegi muidugi eriti heaks teepealt leitud 7,48 kg puhast rõõmu!!
k2.jpg
Head Vabariigi aastapäeva!
kivikas
Postitusi: 34
Liitunud: 11.03.2013, 18:06
Asukoht: tallinn

Re: Kalalkäigud.

Postitus Postitas kivikas »

näe, kuda naabri kassi kenasti ära pakkinud...
Kes korrakski on keskpärasuse pulgakommi limpsinud, see imeb kogu järgneva elu...
AndriPro
Postitusi: 3058
Liitunud: 19.04.2012, 07:35
Asukoht: Kahro küla mees olen.

Re: Kalalkäigud.

Postitus Postitas AndriPro »

Ma saaks nuiata selljuhul kui ma saan selle eest õiglast hinda maksta aga Andri sunnik ei taha ju :lol: :lol:

Vii , kõik siin maailmas , mis on raha eest saadav , on odav . Kallis on see , mida raha eest ei saa . :roll: Pean mõndajagu oma kätetööst küllalt kalliks .
T.H
Postitusi: 977
Liitunud: 19.04.2012, 21:15
Asukoht: Tartu

Re: Kalalkäigud.

Postitus Postitas T.H »

ZiiN, sind teades olen kindel, et sellest 7,48-sast jagub seda rõõmu kindlasti ka teistele. Mina tänan pealinnamehi väga toreda ja lõbusa päeva eest ja loomulikult selle karbikese eest, mis minu kätte jäi ;)
vii
Postitusi: 307
Liitunud: 23.04.2012, 22:18
Asukoht: Paide linna vurle olen

Re: Kalalkäigud.

Postitus Postitas vii »

AndriPro kirjutas:Ma saaks nuiata selljuhul kui ma saan selle eest õiglast hinda maksta aga Andri sunnik ei taha ju :lol: :lol:

Vii , kõik siin maailmas , mis on raha eest saadav , on odav . Kallis on see , mida raha eest ei saa . :roll: Pean mõndajagu oma kätetööst küllalt kalliks .
Jälle pean nõustuma, aga ütleme siis nii, et jagad oma kallist kätetööd küllalt odavalt või siis väga odavalt või tasuta
AndriPro
Postitusi: 3058
Liitunud: 19.04.2012, 07:35
Asukoht: Kahro küla mees olen.

Re: Kalalkäigud.

Postitus Postitas AndriPro »

Kui ma jagan oma kätetööd küllalt odavalt , siis see ongi odav . See , mis on kallis , seda raha eest ei saa. :)
sepaonu
Postitusi: 1487
Liitunud: 18.08.2012, 09:29
Asukoht: ingliste
Kontakt:

Re: Kalalkäigud.

Postitus Postitas sepaonu »

Ma ise arvan, et kalade kaasavõtmine on individuaalne asi ja sõltub tuhandest asjaolust, ma sellest ei tahagi rääkida, et palju kala söögiks võetakse või peaks võtma või võiks võtta jne.
Minu seisukoht kalade äravõtmisel, söögiks kasutamiseks või teistele jagamise puhul on selline, et tee kuidas õigeks pead, kui oled järgi mõelnud ja nii otsustanud. Selle igaühe juurdlemise käigus ju tekib mõttepaus. Netist leidsin sellise asja
limit.jpg
googeldades leidsin nn autorid
http://www.fisheco.se/index.php?contentID=49
Ma laias laastus saan aru aga eesti keeles öeldakse palju asju eesti moodi. Äkki Birgit ja Mats katsuvad tollest eesti keelse suupärase vaste teha.
Kõik saavad vast aru, et märk otseselt tähendab, et piira (põhjusetta) tapmist. Küsimus, mida ma küsida tahan on , et milline lause oleks sobivaim, mida kasutada, et kalamehed jääksid mõttesse.

Mul pole mingit plaani midagi ulmeliselt propageerida, mul pole mingit ideed, kus head ütlemist kasutada, ma ei taha iga puu otsa kleebekat panna jne vaid arutleda asjast ja kuulda, kas kellegil on hea vastus rasvases kirjas küsimusele.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Vasta