PUTUKAD 2015

Vasta
AndriPro

Re: PUTUKAD 2015

Postitus Postitas AndriPro »

Jah , vabalt võib kõik neli aastaaega nädalaga kätte saada.
Aaa mis panustamisesse puutub , siis panustajad on mulle alati meeldinud , eriti pinnakale panustajad .... suurem osa kalast jääb ju mulle :lol:
Sidusin veel ühe striimeri . Kui zärg seda ei taha , siis Koiva kõiksesuurem harjus selle ära korjab 8-)
Manused
Foto0017.jpg
T.H

Postitus Postitas T.H »

Ilmateade ei luba tükil ajal selle putuka leotamise ilma :) On ikka jama selle põhjas püüdmisega - vaheta aga iga tunnitagant putukat,päevaga aastaajad läbi ja siis oota terve aasta jälle uusi aastaaegu :lol:
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

Leidsin kodust Owner S-61 1/0, väike ebakindlus on, et kas peaks terake suurem olema
proto.jpg
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
AndriPro

T.H kirjutas:Ilmateade ei luba tükil ajal selle putuka leotamise ilma :) On ikka jama selle põhjas püüdmisega - vaheta aga iga tunnitagant putukat,päevaga aastaajad läbi ja siis oota terve aasta jälle uusi aastaaegu :lol:
Seo tiiba kümmekond karva holosilver angelhairi (pildil ei paista välja hästi ) ja vaata vähem ilmateadet ;)

Kui tunnitagant saab putukat vahetada on hästi . Võib juhtuda , et tunni jooksul vahetad mitu putukat.
sepaonu kirjutas:Leidsin kodust Owner S-61 1/0, väike ebakindlus on, et kas peaks terake suurem olema
proto.jpg
1/0-l peaks seda suurust ikka olema . Arvan , et toimib.
otu

Postitus Postitas otu »

AndriPro kirjutas:Jah , vabalt võib kõik neli aastaaega nädalaga kätte saada.
Aaa mis panustamisesse puutub , siis panustajad on mulle alati meeldinud , eriti pinnakale panustajad .... suurem osa kalast jääb ju mulle :lol:
Sidusin veel ühe striimeri . Kui zärg seda ei taha , siis Koiva kõiksesuurem harjus selle ära korjab 8-)
Ma tahtsi ka selliseid värve nähes küssi, et kas ennemb piab kossiga vee sogaseks ajama? :shock:
AndriPro

:roll: Vaata , otu , need värvid ... neid võib ju jah jagada vete ja vee sogasuse järgi .... aga võib ka värvid kokku segada selle järgi kas kala on aktiivne või passiivne .
Raspuutini keha on selgete vete keha , nagu ikka hõbedased .... tiib ja kurk on laenatud tammertinselilt , teada kui üks kõvemaid ärritajaid. Nüüd liidame kokku ..... putukas on selgetele vetele ja väga passiivsele kalale.
Kui tahad kossiga vett sogaseks ajada siin lõunapiiril , siis seo lipsu otsa must põrnikas pruuni häkliga ;)

Ja minu juttu ära võta mingil juhul tõe pähe .... mul habe juba hall ja jutt pisut seniilne :lol:
AndriPro

Suvi jah . Sidusin ühe värske suveputuka .Päikese kätte ja liiva peale .
Manused
Foto0023.jpg
sepaonu
Kontakt:

sepaonu kirjutas:Leidsin kodust Owner S-61 1/0, väike ebakindlus on, et kas peaks terake suurem olema
proto.jpg
1/0-l peaks seda suurust ikka olema . Arvan , et toimib.[/quote]

Kui ma kirjutan, et
Leidsin kodust Owner S-61 1/0, väike ebakindlus on, et kas peaks terake suurem olema
siis loomulikult ma mõtlen, et kas peaks terake väiksem olema. :D Väga ei viitsinud süveneda, paaril lehel tuli 1/0 järgi kohe 2, niikindel kah kahtlustes pole, et üleilma hakkaks seda 1te taga ajama. Iseendast selline ulmesuure kaarega konks annab võimaluse sinna igasugu putukaid ehitada, ma kunagi kolmikutele üliagaruses landimehena ehitasin luualaadseid hackleid, mõnel landil võttis ikka mängu suht maha. Praegu teeks sõbrale ikka sellise täpikeste seeria konkse, las katsetab. Kahemillist värvilist plekki kellegil pakkuda pole ?
kivikas

Postitus Postitas kivikas »

sepp-andrei jures on neid landi-üheharulisi kindlasti. suuruseid pead ise uurima kui huvi on.
Kes korrakski on keskpärasuse pulgakommi limpsinud, see imeb kogu järgneva elu...
sepaonu
Kontakt:

Ma andrei käest olen ostnudki neid, kerge peenetraadiline konks see, haugile 1/0 olen pannud, minu putukasuuruse juures tuleb selle konksuga täpselt suspi ja samas suuruses 811s-ga aeglaselt vajuv.
Vasta