Tokkide purunemise koha pealt ma jään enda juurde selles osas, et purunemise hetkel peaks olema kõigepealt vihane, purskama endast kõik välja, ropult ropendama ja siis rahunenuna tegema kõne NCIS Abbyle, kes ütleb, mitu kolksu, krõksu, napsu jne on see tokk saanud ennem purunemist. Ma vast viimase 20 aasta jooksul 10+ tokki purustanud, mitte ühtegi nendest ülekoormamise tulemusel ega kalaga.Enda koha pealt arvan, et osad mittemeeldimised on individuaalsusest aga osad sellest, et ei püüa kümne erinevaga, mis on mõnes mõttes piiratus, mõnes mõttes minimalism, ilmselt ka mingil juhul oskamatus, no lihtsalt sitt nöör äää (tegelt ei oska) Osa sita nööri väärarvamust võib vast sellest ka tulla, et eelmine nöör oli tegelikult ülekaaluline, ma rio goldi pole konkreetselt kaalunud, a teda lausa reklaamitakse ülekaalulisena, umbehää, osta, laeb jube hästi, pärast võtad teise täpselt klassis nööri, äh, sitt, ei lae. Selles suhtes mu meelest hea, kui keegi ütleb ette, et kle see nöör selle tokiga väga ok. Alati muidugi ei leia oma toki kohta legendi. Selles suhtes on jämmid mõnusad, saab teiste tokke käperdada, kuulata legendi, et nii ja naa, ise proovida, ilmselt paljud ju muutuvad tähelepanelikumaks, kui keegi rahulolev midagi soovitab, tärkab huvi.