Fotokonkurss
Re: Fotokonkurss
30-ndal hakati hindama , 10 jaanuaril lukku . Parimad kuulutab välja admin Tarvo .
Mina kohe ei saa ühtegi pilti 3’ga hinnata, isegi mitte roosa püstoli ähvardusel , mõnele tahaks kohe topeltviie panna, no seda ka ei saa… kiusamine
siis tuleb vist mode poole pöörduda ja kõigile viied v ühed panna
Kuskilt jäi kõrvu, et fotokonkursi võitja selgitatab admin välja 10.01.2016, siis on viimane aeg see protseduur ära teha.
Nagu galerii statistikast nähtub, siis kaalutud keskmise hinde alusel on suurima punktisumma saanud kasutaja Ridiculous kalaretkelt tagasiteel kaamera ette jäänud värbkaku pildiga. Palju õnne!
Kõrgeima absoluutse punktisumma sai kasutaja allu0 taaskord kalaretkel ette juhtunud nostalgiahetkega.
Punktid siis vastavalt Ridiculous: 3.93 punkti (14 häält) ja allu0 4 punkti (9 häält).
Nagu galerii statistikast nähtub, siis kaalutud keskmise hinde alusel on suurima punktisumma saanud kasutaja Ridiculous kalaretkelt tagasiteel kaamera ette jäänud värbkaku pildiga. Palju õnne!
Kõrgeima absoluutse punktisumma sai kasutaja allu0 taaskord kalaretkel ette juhtunud nostalgiahetkega.
Punktid siis vastavalt Ridiculous: 3.93 punkti (14 häält) ja allu0 4 punkti (9 häält).
Nonii , fotokonkurss tehtud , Tarvo otsus edasikaebamisele ei kuulu. Häälte kaalumise järgi lähevad õnnesoovid Ridiculousele ( krt , ei võinud siis eesti keeles kloun endale nimeks võtta) . Ja auhind. Lohutusauhind läheb allu0-le.
Auhindade kättesaamiseks helistada või kirjutada. 5284842 taskus ,[email protected] kui tahad kirjutada.
Auhindade kättesaamiseks helistada või kirjutada. 5284842 taskus ,[email protected] kui tahad kirjutada.
Seda, kas peaauhind õigele mehele läks näeme vast hooaja lõpus, Ridiculous landimees ?
Oma lemmik oli pilvetõmmanud Kimps, hea ilm, juhuuuuuu poos, emotsioonipilt. Punapea jämmiloom vees oli ka lemmik.
Peaks vist kordama fotowärgindust uuel hooajal.
Oma lemmik oli pilvetõmmanud Kimps, hea ilm, juhuuuuuu poos, emotsioonipilt. Punapea jämmiloom vees oli ka lemmik.
Peaks vist kordama fotowärgindust uuel hooajal.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Aitähh lohutamast arvatavasti helistan mitte ei kirjuta. Kui lemmikutest rääkida siis ENDA pilt on alati lemmik aga peaaegu sama palju meeldisid mulle veel punapea jalgupidi vees ja sepa jääk-kala.... üks pilt ajab kalale, teine pilt ajab siduma
Palju õnne võitjatele! Minu lemmikutest oli ka Sepa prügikala, tundub küll lihtne pilt aga ma arvan, et ta sai päris tükk aega sättida ja soperdada enne kui päris kalamoodi kala pildile jäi üldiselt see ongi ilusa pildi alus, investeerida aega ilusa pildi nimel. Ega ma polnud kade ja paljud said maksimum hindeid: parem kehva pilt kui tegemata pilt!
Mina olin seekord hädas , konkreetset lemmikut polnud , hindeid panin poolenisti loosimise meetodil . Auhinnad leidsin väga lihtsalt , üks toru seisis mul juba teist aastat , sihuke mitmeotstarbeline toru , saab ritvu sisse panna , võib ka nt arstile kuseproovi viia kui vaja . Tühi see toru muidugi ei ole. Ja täpselt ühesuguseid fileerimisnugasid on majapidamises kaks , no teine siis lohutusauhinnaks.
ZiiN kirjutas:
> Palju õnne võitjatele! Minu lemmikutest oli ka Sepa prügikala, tundub küll
> lihtne pilt aga ma arvan, et ta sai päris tükk aega sättida ja soperdada
> enne kui päris kalamoodi kala pildile jäi üldiselt see ongi ilusa pildi
> alus, investeerida aega ilusa pildi nimel. Ega ma polnud kade ja paljud
> said maksimum hindeid: parem kehva pilt kui tegemata pilt!
Naise käest sain allkirja vastu liua, kodus tundus täitsa lootusetu õues pildistada, sõitsin patta, seal lendas küll korra üks uim minema, a panin tagasi ja sain mitu klõpsu teha, ennem, kui lendkalastus ja jääkidest tegin tulehakatuse ääsi
> Palju õnne võitjatele! Minu lemmikutest oli ka Sepa prügikala, tundub küll
> lihtne pilt aga ma arvan, et ta sai päris tükk aega sättida ja soperdada
> enne kui päris kalamoodi kala pildile jäi üldiselt see ongi ilusa pildi
> alus, investeerida aega ilusa pildi nimel. Ega ma polnud kade ja paljud
> said maksimum hindeid: parem kehva pilt kui tegemata pilt!
Naise käest sain allkirja vastu liua, kodus tundus täitsa lootusetu õues pildistada, sõitsin patta, seal lendas küll korra üks uim minema, a panin tagasi ja sain mitu klõpsu teha, ennem, kui lendkalastus ja jääkidest tegin tulehakatuse ääsi
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee