Nagu naksti tekkis lisapõhjus lõunaosariikidesse tulemiseks Igal juhul vahva konkurss oli, pildid väga omanäolised. Tänud hea mõtte, algatuse ja auhindade eest, Andri!
Tänud ka kõigile, kes võtsid vaevaks pilte meile ülejäänutele vaatamiseks üles laadida ning neid hinnata ja kommenteerida. Isiklikud lemmikud olid pildid, mis andsid edasi vahetuid emotsioone. Nii tekitasid Ziin-i merepildid tõsise tahtmise soolast haugivett avastada. Samuti vaatas siiras emotsioon vastu tamma esimese lennukakala pildilt. Ja muidugi eriline kiitus Sepaonule, kes oli Andri kõrval kogu fotokonkursi hingeks. Vaatasin praegu, et Sepp nii avas kui lõpetas pildivoo ja ka selle keskel hoidis omanäoliste ja andekate piltidega teemat värskena.
Mis puudutab peaauhinna minemist õigele mehele, siis märkus iseenesest õige Mul on jah ilmselt juba liiga mitu hooaega seda üleminekuaega käimas. Ennastki ajab muigama, kuidas alatihti jalutan jõe ääres kaks toru seljas ja siis konkreetses augu kaelas jälle vaagin, et kas nüüd proovin putuka või tinaputukaga. Aga vast see puhas lennukapõli ka enam kaugel pole: enamus kulumaterjali rahast läheb juba mitu hooaega sidumismandile ja konksuga tinapäid ostes kuulen tihtilugu, et null koma tinapäid ostan vaid mina ja lennukamehed Näis, kas see müstiline auhinnatuubus kiirendab protsessi
Fotokonkurss
Re: Fotokonkurss
Piltide top kuues on kõik minu lemmikud, neile kõigile oleks tahtnud vähemalt 2x5 jagada
Lubasin täienda auhinnafondi mõne putukaga, kellel top6’s nende vastu huvi siis saatke mulle PS oma kontaktid.
Lubasin täienda auhinnafondi mõne putukaga, kellel top6’s nende vastu huvi siis saatke mulle PS oma kontaktid.
sepaonu kirjutas:
> Nuh, keegi ei piiksu ega prääksu, pilte kah ei panda.
> Täiendan auhinnafondi sellega, et seon 3 Edwardsi mohicani ja saadan
> smardiga sellele, kellele raad määrab need. Piisavalt aeganõudev putukas,
> et igaüks neid võõrast karbist võtaks
Mina ei tea midagi, raad pole mitte miskit rääkinud
Üleminekuperioodist niipalju, et ka tänased kõvemad kärbsed lennukas on piuksunud, et kunagi olla olnud selline üleminekuperiood, et lennukaga koos on spinnat kah kaasa tassitud
Ma landimehena käperdasin sulge esimest korda, kui äranäritutele kolmikutele sidusin uut sulist. Kõige esimesed putukakalad sain viskekorgiga norras ja need sidus mulle lauri, keda ma siis tundsin indivvid nickname alt, täpselt ei mäleta mis putukatega sain, a seda mäletan, et red tagi kirusin. Iga asi omal ajal või natuke hiljem.
[attachment=0]kolmik.jpg[/attachment]
> Nuh, keegi ei piiksu ega prääksu, pilte kah ei panda.
> Täiendan auhinnafondi sellega, et seon 3 Edwardsi mohicani ja saadan
> smardiga sellele, kellele raad määrab need. Piisavalt aeganõudev putukas,
> et igaüks neid võõrast karbist võtaks
Mina ei tea midagi, raad pole mitte miskit rääkinud
Üleminekuperioodist niipalju, et ka tänased kõvemad kärbsed lennukas on piuksunud, et kunagi olla olnud selline üleminekuperiood, et lennukaga koos on spinnat kah kaasa tassitud
Ma landimehena käperdasin sulge esimest korda, kui äranäritutele kolmikutele sidusin uut sulist. Kõige esimesed putukakalad sain viskekorgiga norras ja need sidus mulle lauri, keda ma siis tundsin indivvid nickname alt, täpselt ei mäleta mis putukatega sain, a seda mäletan, et red tagi kirusin. Iga asi omal ajal või natuke hiljem.
[attachment=0]kolmik.jpg[/attachment]
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Sepa jutule lisaks juurde ühe pisikese aga mitte vähetähtsa asjaolu.Nimelt,et on suur vahe kas püüda lennukaga ja kusagil autos on julgestuseks spinning nii igaks juhuks või püüda spinnaga ja kusagil on lennukas,et äkki tekib soov kunagi proovida.
Ma kandsin spinningut kotis kaasas paar kuud, et ei peaks auto juurde tagasi marssima kui nutt peale tuleb või viimanegi putukas puu otsa jääb