Ridvad, rullid, nöörid...
Re: Ridvad , rullid , nöörid...
Ei oska kommenteerida , kuna ei ole ühtegi visioni nööri majapidamises.
Mul oli Zulu komplektiga kaaasas olnud nööriga niimoodi, et mõranes ja korjas mustust. Võibolla asjade loomulik käik, palju püütud teisega. Samas Compoundiga pole midagi juhtunud, vähem kasutusel ka olnud.
Mõranevad teised nöörid ka, mul guideline presentation ämblikuvõrgune. Võibolla kunagi mingi kaupmehe juures stendis ka kaua vedelenud, ei tea ju nööride puhul, et millal toodetud.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Testisin ritva ... krt sellest saab sama hea ritv kui juutuubi ridvad .... 5 minuti ja 35 sekundiga saab sellega 8 korralikku kala ... Nimigi sai ridvale korralik , nagu juutuubis " The Player" ... mõtlesin , et äkki peaks veel mingeid mittemidagi tähendavaid tähti nimesse panema ... midagi RX ... või XS...
Veel üks test... Kui eelmine oli selline western dry fly hingega kaigas , siis see on juba normaalsetele inimestele mõeldud , tundub küllalt tõupuhta rullheite ridvana . Ainuke asi , mis võib mind häirima hakata on see , et kolmeosaline.Aga ega seda enne teada saa kui järele proovitud.
Andri, kas sa oma ridvad Common Cents System (http://www.common-cents.info/caq.htm) järgi ka ära mõõdad? täiesti puhtalt huvi pärast küsin, selline päranda peal painutamine tundub vähemalt pildi järgi pisut meelevaldne...
Paaril - kolmel ridval olen jah selle protseduuri ette võtnud . Kui ikka nöörivalikuga püsti hädas . Aga ega see teadmine suurt s....gi ei anna . Saad teada , et olid tubli , ritv tuli täpselt soovitud klassi ... aga edasi ? Ega see teadmine sinna meele järgi nööri veel peale pane . Bambused heidavad kahe- kolme klassi nööre , missugune just meele järgi on , see kuidagi "kujuneb" aja jooksul .
Põrandal painutamine annab isegi rohkem , leiad kõhu ja selja (rõngaste paigutuseks) , saad teada vajaliku nööri enam-vähem , et kas lühike , keskmine või pikk heitepea või läheb isegi DT-ga heaks . Veel murran ma neid teada saamaks kui pikk oleks käepide , kuigi viimastel ritvadel olen selle käepideme juba tunde järgi heaks pannud.Ühesõnaga saan põrandale painutades (ja nurka surudes) teada millega on tegemist.
Põrandal painutamine annab isegi rohkem , leiad kõhu ja selja (rõngaste paigutuseks) , saad teada vajaliku nööri enam-vähem , et kas lühike , keskmine või pikk heitepea või läheb isegi DT-ga heaks . Veel murran ma neid teada saamaks kui pikk oleks käepide , kuigi viimastel ritvadel olen selle käepideme juba tunde järgi heaks pannud.Ühesõnaga saan põrandale painutades (ja nurka surudes) teada millega on tegemist.
selge, midagi sellist ma tahtsingi kuulda. eks ma siis pean ka ikka kunagi jalgrattamatka su lauavabrikusse ette võtma ja ise neid puuvitsu proovima, äkki saan ka heitmisega hakkama...
Aga palun. Tule vähe soojemal ajal , siis on ehk viimased ridvad ka valmis juba ja saab jõe ääres proovida.
Räägivad , et pidi olema kohe kõikseparem nümfiritv maailmas. Paremuselt nr 2 igastahes vedas mul suu kõrvuni nii mõnigi kord eelmise suve jooksul. Näis kuidas sellega on.