Jämmime või ?

Vasta
ZiiN
Postitusi: 558
Liitunud: 14.03.2013, 10:54

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas ZiiN »

Mina ka tänan korraldajaid ja toitlustajaid! Multibiznessi osa oli ka tegus... 2 kastiga tulin ja 2 läksin, ainult kastide sisu oli oluliselt muutunud. Kui midagi ette heita siis need krdi Sepa materjalistendid, eriti kadedaks ajas see konksuvaliku assortii :? ei teagi kuidas ma seda pereeelarves kajastama hakkan kas raiskamine või investeering 8-)
Niiet sidumise noored ja rohelised vaadake hoolega ette kui sügavale te ennast sellese allakäiguspiraali tõmmata lasete! :lol:
Mell
Postitusi: 8
Liitunud: 15.10.2014, 12:11
Asukoht: Varangu

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas Mell »

Suurepärane üritus oli. Ka minu poolt tänud korraldajatele ja juhendajatele. Sidusin seal oma esimesed putukad mis nüüdseks ka kala toonud. No mida veel tahta.
Jarlo
Postitusi: 356
Liitunud: 21.04.2012, 22:18

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas Jarlo »

Kuna foorumis pole hetkel aega aktiivselt toimetada, siis oli hea üle pika aja kontsentreeritumalt asjale läheneda ning vanasid kalasid ja noori hunte näha.

Need kes asja orgunnida võtsid, teile sügav kummardus!
AndriPro
Postitusi: 3058
Liitunud: 19.04.2012, 07:35
Asukoht: Kahro küla mees olen.

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas AndriPro »

Asjalik jämm. Birgitile ja sepale tänud vaeva eest. Minul oli kõigesuurem rõõm muidugi alles eile kui rulli ridva külge panin.Loodan veel paarile rullile.
Ja siis tahaks kontakti saada selle Tõlliste valla mehega , trehvaks kusagil jõe ääres , näitaks üht-teist . Ole hea ja helista või kirjuta kui asi huvitab , taskus mul 5284842 ja kirjutada võid [email protected] .
Martinson
Postitusi: 15
Liitunud: 18.12.2012, 19:41
Asukoht: Pärnu linn

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas Martinson »

Suured tänud korralduskomiteele, läbivijatele ja tuhat tänu taustajõududele kes vaaritas need maitsvad suupisted. Praegu on seedimise aeg. Väga õnnelik uute tutvuste üle,

Lugupidamisega Urmas.
Sammel
Postitusi: 13
Liitunud: 07.01.2016, 11:48
Asukoht: Saue-Saku vahel

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas Sammel »

Aitähh! Sain palju targemaks ja julgust kah, et suund on õige. Hakkasin treenimise mõttes red tage siduma ja jätsin pooleli sest häkklit polnud. "Vahet pole entusjastina" oleksin selle millegi imelikuga asendanud, aga jätsin kenasti pooleli ja toon poest õiget asja. Õige järjekord on vist nii, et vaatad üle materjalide saadavuse ja siis hakkad siduma (targem jälle). Ja väga meeldis see osa, kus sai siduda targema juhendamisel. Juhendajaga koos sisdumist tahaks kindlasti veel teha tulevikus. Suured tänud veel kord!
tamma
Postitusi: 39
Liitunud: 09.03.2014, 21:53

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas tamma »

Suured tänud ka minu poolt Sepale ja kaaskorraldajatele ja kohaletulijatele. Väga muhe atmosfäär oli ning kaasa võtsin (ohtralt) tarkust ja mis veelgi olulisem, uusi tutvusi. Kohtumisteni järgmistel kordadel.
veiks
Postitusi: 43
Liitunud: 09.07.2014, 00:02
Asukoht: vilaski küla

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas veiks »

Maani kummardused ka minu poolt korraldajatele.Hea on tõdeda,et vanad kalad viitsivad algajatega mässata.
Sai ikka palju kõrva taha pandud,nüüd tuleb kuuldut veits seedida ja leida mingi oma tõde.
Birgit
Postitusi: 311
Liitunud: 19.04.2012, 10:06
Asukoht: Harju-Raplamaa

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas Birgit »

Tore oli jämmil näha niiiii palju huvilisi :)
Igast jämmist saab midagi kasulikku, häid nõuandeid, uusi nippe jne. Seekord sain TH-lt nii vägevad putukad, et ei raatsi vette pannagi, peab ise järgi kopeerima, nööre sai vahetatud, sidumisnurk sai täiendust imelise dubbingu näol, Ziin näitas, mis on juuksesirgendaja tegelik ja õige otstarve ehk kuidas heitenööridele ülilihtsalt loop’e sulatada. Sirutuspausi ajal sai ka erinevaid ritvu proovida.
Lahedad olete, tänud kõigile, järgmiste kordadeni!
PS! Näidake ikka oma uute putukate pilte ka…
Kimps
Postitusi: 63
Liitunud: 06.12.2014, 00:36

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas Kimps »

tänud ka minu poolt kõigile, kes tarkust jagasid ning ka neile, kes kohale tulid, kunst ju pidavat rahvale kuuluma. Jään huviga uut kokkusaamist ootama.
Vasta