Kere värv mul must. Reied on tal jah tal oranzikad...see on täitsa hea mõte, et natuke keresse oranzi panna. Teen paar tükki prooviks.sepaonu kirjutas:Eriti pole kere värvi näha, millegipärast kahtlustan tumedat. Russel on konkreetselt oranzid reied. Ma olen oranzi kerega mitmete putukatega õnnelikuks saanud, julgustaks muudele ka katsetuseks keresse panema, caddistele, sipelgatele. Eks ajast kah sõltub, ma varajasest hooajast põhjas midagi ei tea, juuli teine pool ja august käinud. Kuna kogu aeg ei viitsi neid kalu järjest rebestada, siis olen ikka muude kerevärvidega ka pakkunud, saab kõigega, kui kala aktiivne, a oranz on minul olnud peajagu teistest värvidest üle, ka siis, kui russest ega caddisest pole haisugi, arusaamatu, mis ta selles oranzis leiab. Tuleb meelde esimene aasta, no jube põnev ikka esimest korda lennukaga põhja minna, jube palju kala sain, praegu mokaotsast mõmisen, et kle jube paljul ja jube paljul on ikka jube vahe vahel Mina usun miskitesse fiibriotsadesse vees, vahet pole, kas sulg või miskit muud, natuke arenenud ka selles osas, et palju on paras, liiga tihedalt ja palju ei topi enam. Peaks veel ühe teemana suuri streaking caddiseid proovima, mulle see punn väga ei meeldi aga no ujub küll vägevalt, stripatav iga ilmaga, äkki suurena seotult annab minisusliku mõõdu välja T.H hiir oleks muidugi vägevam.Jarlo kirjutas:Sepaga vist ühel lainel...operatsioon "ryssfluga". Juhuks kui taevas okupeeritakse, siis saab äkki paar oma spiooni vahele sokutada.
Muid putukaid teengi üldjuhul ka paar tk oranzi kerega komplekti, hää katsetada siis.