Ridvad, rullid, nöörid...

Vasta
Sammel

Re: Ridvad , rullid , nöörid...

Postitus Postitas Sammel »

Kahjuks kohvikusse ei jõudnud, olin sel ajal Paatsalu kandis merel. No ja see TFO mini magnum + cortland 10wf nagu lennutas massakaid küll aga seda päris õiget tunnet peale ei tulnud. Ikka nagu jääks laadimisest puudu. Keegi kogenum peab proovima.
P.S. Ühtegi haugi ei näinud.
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Panen pildi ka ... Matu ritv + rull ja nöör( SA aircel DT #7), 220 gr.Kui nööri ots rõngastest välja ajada 2-3 m kolib kaalupunkt täpselt sinna lohukesse käepidemel , st heitmisel pöidla alla...
Manused
Foto0006.jpg
AndriPro

:roll: Veel jäin mõtlema niisugust asja , et kui kaalu peale panna vibe # 5-6 heitepea ja aircel DT #7 esimesed 9,midagi meetrit.......Kas mitte ei näita sama numbrit see kaal ? Vibe on raske nöör , aircel teada kerge , isegi väga kerge nöör. Kaaluks ära , a kahjuks ei ole ühtegi visioni majapidamises... :) Ka velocity on kerge nöör ...
Birgit

Postitus Postitas Birgit »

Heita saab Matu ridvaga tõesti x arv klassides nööre, seda ka pühapäevane test kinnitas. Otsarõngas on aga ridval imepisike, 7 ja + nöörid hõõruvad kõhud ära. Suuremate nööride jaoks oleks vaja suuremat rulli, olemasolev rull mahutab max #5-6 nööre.
AndriPro

:roll: Mul oli see otsarõngas esimene asi mis välja vahetasin. Vabriku oma oli üle mõistuse väike isegi #5 või #6 nöörile . Vahetasin rõnga ära ja ritv oleks nagu "ellu ärganud" Käisin mõned korrad kalal ja oli selge , et see on ritv , mis jääb .Porr-rulli viskasin sealt pealt kohe minema , isegi ei proovinud heita . See rull oli kerge ilma heitmatagi.Noh ja kõige lõpuks sai ritv puust käepideme ja uue rullikinnituse , see liigutus oli juba rohkem maitseasi. Mulle meeldivad puust käepidemed (teatud põhjustel muidugi) ja rullikinnituse vahetasin sellepärast , et vabriku omal hakkasid keermed streikima.
Teine ritv on Eagle Claw kus on see sama plank , aga selle ridvaga on jutt lühike , kõik rõngad , käepide , rullikinnitus korraga maha ja uus. Selle ridva asjad ja paigutus ei olnud minu seedimisele mitte kuidagi vastuvõetavad.
AndriPro

:roll: Tuli idee ... tegin pilpad valmis. Pilpaid mõõtu lõigates tuli meelde ühe targa mehe ütelus ... ridvategemise ja putukasidumisega on nii, kes teavad , ei räägi , kes räägivad , ei tea asjast s*****i.
Kalalkäimiseks on ritvu rohkem kui küll , huvi rahuldamiseks vajalikud 60-70 ritva peaks olema tehtud juba .... nüüd tuleb hakata tegema ritva ridva pärast... püüdma seda great actionit :)
Manused
Talvel  hööveldatud Thomas FE 7,5 jalane #4 võttis  jõe  ääres  suu  lahti  , proovin  nüüd  sama #5 märkega "great action"
Talvel hööveldatud Thomas FE 7,5 jalane #4 võttis jõe ääres suu lahti , proovin nüüd sama #5 märkega "great action"
Ilves

Postitus Postitas Ilves »

Hei! Kuna koonusnöör on suhteliselt kallis siis kasutan koonuse otsas veel lipsu. Kas keegi kasutab ka lipsu ühendamiseks mikro rõnkast? https://mistpool.com/product_info.php?products_id=1633 Sellist? Huvitav ega see pinnaputukaga püüdes liini koos putukaga vedama ei hakka?
AndriPro

Ei vea see rõngas midagi ega kuhugi . Võid ka liidri ja lipsu mingi ujuva möksiga üle tõmmata . Ise olen imeväikeste sääskedega püüdes seda teinud.
AndriPro

Must hööveldus tehtud. :roll: Näis , mis sealt tuleb ... great action või miski muu action.
Manused
Bambus  ei  ole  mitte  kõige  parem ... on  paremat  trehvanud.
Bambus ei ole mitte kõige parem ... on paremat trehvanud.
AndriPro

Õhtul pomises üks mees puutöökojas .... et krdi Villu , ajas hamba verele jälle . Olen teinud tenkara nime all ühe klaasfiibri , sellega püüab üks mees oma tiigist kokri . Teise tegin PMQ , siis kahest pilpast liimitu , sellel oli nagu veidi mingit jumet , aga ei meeldinud . Kolmas versioon ,nagu seda jaapanlased teevad , ehtsast bambusest , ilma liimimata jäi tegemata . Nüüd proovin selle ka ära . Homme võtan k-rautast värske 6-packi gaasi , teen kuumaga töö ära , siis võib juba enam-vähem öelda saab asjast asi või ei ....
Manused
Foto0005.jpg
Vasta