sepaonu kirjutas: ↑02.05.2017, 08:23 Ka veebruaris 2014 keegi soovitas seda orukayakki
SOT juba oma olemuselt jah parem aga lõpliku asja paneb paika laius/pikkus/põhjaprofiil valem ehk milleks ta hea kasutada on, kiireks liikumiseks või stabiilseks loksumiseks. Mul feelfree lure 13,5 ja parim netivideo selle tutvustamiseks on see
https://www.youtube.com/watch?v=0JLm9-3cwio
klipis seda pole näha aga mul tüüriga variant. Eelmine nädal oli üks eestis müüa 11,5 pikkusega, mul sõber ostis ära, landimees. Lähim ostukoht on
http://www.welhonpesa.fi/kategoria/205/kalastuskajakit
NB. kaks lehte seal veebis neid
Mõtlesin, et võiks ju olla selline alajaotus kah meie konnatiigis, copisin jutualgatuse ja räägiks siin edasi. Iseendast ju laiemaid võimalusi pakkuv aga oluliselt ebapopulaarsem, kui spinnameeste hulgas.kalalt kirjutas: ↑02.05.2017, 10:06 Mis seal salata...Seda feelfreed olen isegi kaalunud osta. Eriti meeldib mulle see istme süsteem! Vanus ja selg juba seal maal, et ei kannataks kaua nö. põrandal sirgete jalgadega istuda. A no see hind ka parajalt krõbe, eks sellepärast olen seda ostu ka edasi tagasi oma peas veeretanud. Eks paistab, kui hulluks mul haugi püük süveneb see aasta...Võib-olla tuleb ikkagi mingist fondist see raha leida
Selja ja muud hädad on mul ka kohal olnud oluliselt varem, kui sooviksin. Ma käisin detsembrist alates kõik krdi arstid läbi, kuna mul oli mingi kerge ebamugavuse ja valu tunne alakehas. Mitte sttagit ei leitud, möödaminnes sain igasugu asju muidugi teada ja kokkuvõttes poolspekulatsioonina kaks kõige vanemat arvajat arvasid, et tegelt radikuliit kiirgab kõhtu. Viimane arst oli uroloog ja temapoolne hea uudis oli see, et minul eesnäärmejamadega tegeleda ei tule oma eluaja jooksul, jõuan kenasti ennem ära surra. Hoopis muud rääkis üks kalakamraad seal ukse taga, kes kah pool elu külmas vees seisnud. Olenematta arsti jutust sai siiski eelmine nädal primaloftipüksid ostetud, ZiiniMikk on neid kiitnud juba piisavalt kaua.
Eks need rahafondid enamusel piiratud võimalustega. Kayakinduse poole pealt on ka tigedalt puhitud ja wtf-tud, et paadi hind nendel vannidel. Ise arvan, et vannil ja vannil on vahe ka, mul paate omajagu olnud, viimase mootorpaadi müügi käigus sai ikka pisar kah poetatud põllepaeltesse.