Putukad 2012 hooajaks
Re: Putukad 2012 hooajaks
On mul putuk , mis toimib külma veega liivasel jõepõhjal ja on mul putuk , mis toimib külma veega kivisel tumedal põhjal. Konks rippus pingis mitu päeva , sidusin kahest ühe ,tumedale jõepõhjale , näis kas toimib.
- Manused
-
- PB170083.JPG (203.85 KiB) Vaadatud 23466 korda
ma enda seotuid käisin nüüd natukene leotamas. No nii terve päevakese jagu... minu plaanid vihmase ilmaga püüda kujunes tegelikult kõige vähem soovitud ilmaks, vahepeal päikest, siis jälle pilvi. Keeruline oli valida seda vette minejat ja nii käiski jões päeva jooksul kogu mu putukakarp, ca 10 peibutise näol Vesi oli jões päris kõrgel ja oli ka kala sees. Kedagi ma igatahes otsa ei meelitanud, vennas landiga toimetades sai ühe allveelaeva rünnaku katse osaliseks. Kalal oli veel mitmel korral näha, aga väga apaatne. Tundus, et kala tegeles veel oma paljunemise probleemidega.
Aga hea meel oli selle üle, et putukad tundusid vees kenasti end hoidvat ja ei vähemalt teoorias oleks võinud püüda
Aga hea meel oli selle üle, et putukad tundusid vees kenasti end hoidvat ja ei vähemalt teoorias oleks võinud püüda
Mõtlesin täna hommikul järele...... Tegelikult sain ikka pühapäeval kalajumalate käest haledalt peksa....... Täna sidusin uue paari (1/0 ; 2) ja tuleb minna uuele ringile...... Eriti tahaks seda kala näha , mis jättis mulje , nagu ei mahuks jões ringi keerama......
- Manused
-
- PB200086.JPG (97.72 KiB) Vaadatud 23418 korda
Lugesin ilmateadet , hoolega........ ja nagu näha , jäin neid "soolapuhujaid" uskuma , sidusin paar tükki veel lisaks...
Mõtlesin, et muru peal harjutamise asemel harjutan mere ääres.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Püüan siis andrile ja sepaonule vastu hakata. Siin siis üks ahvenastreamer, millel Bidozi volframpea. Sellega peaks kohe välkkiirelt sukelduma...
Erinevatest kalastustehnikatest loodan enim õnnele...
Jarlo , ma oleks sellele sidunud veel tiivale peale 3-4 sinist (kingfisher-royal) ja mõne karva punast (paar heledamat , paar tumedamat) ......kurgule peale kah mõni punane karv , nii vist......
Tänud Andri, proovin siis ka veidike värvi juurde anda . Kui nüüd järgmine nädal külmemaks kisub, siis lörtsiga tasub ikka neid vihmasesse ilma sobilikke tuuste proovida?AndriPro kirjutas:Jarlo , ma oleks sellele sidunud veel tiivale peale 3-4 sinist (kingfisher-royal) ja mõne karva punast (paar heledamat , paar tumedamat) ......kurgule peale kah mõni punane karv , nii vist......