Ridvad, rullid, nöörid...
Re: Ridvad, rullid, nöörid...
Sai ka üle pika aja postikanaga kokku ning kana tõi lõpuks ära midagi, mida kaua taga ajanud. Vaatab siis kuidas Vintage rullid kestavad ja töötavad, esmamulje on küll üllatavalt positiivne. Andri, mis mõõtu nööre sa neile peale oled mahutanud, kui saladus pole?
Condexite peal on mul #5 DT - #6 wf . Seda vintage kraami on mul käigus mingi 15 rulli , erinevaid. Lolli - ja pommikindlad kõik. Lemmikut pole veel tekkinud.... kõige käidavama ridva peal on hetkel Pridex.
Sain enda valdustesse Zpey Zero 5# switchikomplekti. Kellegil kogemusi sellega? Käisin jõeääres proovimas heidab küll hästi ühekäega aga kahekäelisena....ei saa aru.
Teeks ziini aretatud nöörihoidja kohta väikse tagasivaate läbi minu nägemuse.
+
Kerge, väike(annab võimaluse võtta taskust ainult siis, kui seda vaja), hinda ei tea, kuna kunagi pole pennigi maksnud ja olen ilma küsimattagi saanud neid nii palju, et mõne ka jaganud. Vöö peale panek jube lihtne aga minu laia kummivööga hästi ei sobinud.
-
Ebastabiilne vastu keret, kitsas. Nõrgukene, mul kolm tükki katki läinud. Kuna fikseeritud vahe, siis tuleb alati õige vahega kaasa võtta või peab mitmeid taskus olema. Mul pihtasaamisega natuke probleeme aga seda on võimalik harjutada.
Selle vidina vajalikkus on minule ainult seal ülitähtis, kus vette minna ei saa ja nööri peab palju käes olema. No näiteks vaevakaseses või kanarbiuses tundras kaldal. Abiks on ka loomulikult kõvas voolus, kui peab palju nööri käes olema.
Strippamise korv on minu meelest lollikindlam aga korvi vilets võsas vedada ja seljakotimatkal tundub jubedalt suure kolakana. On olemas alternatiivseid korve, ainult alus, volditav/klapitav korv aga need ka siiski kuskile vestitaskusse ei mahu.
Ühesõnaga praegu tegin sellise liigutuse. No esmamulje on selline, et mööda panna võimatu nööri, stabiilne tugi vastu keret, vasaku/paremakäelisele, kolm pingsuse astet lõugadel, suur kahlavöö pannal läheb aukudest läbi, makset sooritades panin korra silmad kinni. Ehk kuskil tundras ühte olulist heidet tehes võib silmad lahti olla.
+
Kerge, väike(annab võimaluse võtta taskust ainult siis, kui seda vaja), hinda ei tea, kuna kunagi pole pennigi maksnud ja olen ilma küsimattagi saanud neid nii palju, et mõne ka jaganud. Vöö peale panek jube lihtne aga minu laia kummivööga hästi ei sobinud.
-
Ebastabiilne vastu keret, kitsas. Nõrgukene, mul kolm tükki katki läinud. Kuna fikseeritud vahe, siis tuleb alati õige vahega kaasa võtta või peab mitmeid taskus olema. Mul pihtasaamisega natuke probleeme aga seda on võimalik harjutada.
Selle vidina vajalikkus on minule ainult seal ülitähtis, kus vette minna ei saa ja nööri peab palju käes olema. No näiteks vaevakaseses või kanarbiuses tundras kaldal. Abiks on ka loomulikult kõvas voolus, kui peab palju nööri käes olema.
Strippamise korv on minu meelest lollikindlam aga korvi vilets võsas vedada ja seljakotimatkal tundub jubedalt suure kolakana. On olemas alternatiivseid korve, ainult alus, volditav/klapitav korv aga need ka siiski kuskile vestitaskusse ei mahu.
Ühesõnaga praegu tegin sellise liigutuse. No esmamulje on selline, et mööda panna võimatu nööri, stabiilne tugi vastu keret, vasaku/paremakäelisele, kolm pingsuse astet lõugadel, suur kahlavöö pannal läheb aukudest läbi, makset sooritades panin korra silmad kinni. Ehk kuskil tundras ühte olulist heidet tehes võib silmad lahti olla.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Väga hea, et sellise vidina ostsid... väike hiinlane minus on ammu sellist võimalust oodanud eks pärast tundrareisi äkki lased lähemalt vaadata.
Enda vidina kohta peale tundra tuleproovi ütlen nii, et kohta kuhu ta disainitud sai, õigustas ta ennast igati... oli mitmeid hetki kui põõsaste vahel oli väike aga väga potensiaalne aken kuhu vaja heita. Samas risu ja oksi kõik kohad täis niiet maha ei tohtinud millimeetritki nööri poetada, sellele järgneksid kohe ebatsensuursed sõnad. Peovahelt saab ka nööri heita aga samas kui vaja ikka 20+ meetrit nööri välja ujutada muutub see ka ebameeldivaks. Katki olen ka mina neid omajagu ja eks disaini saab täiustada. Igatahes on ta mu taskus oma koha leidnud nende raskete aga väga potensiaalsete kalakohtade läbipüüdmiseks.
Täiendusideed on jätkuvalt väga teretulnud!
Enda vidina kohta peale tundra tuleproovi ütlen nii, et kohta kuhu ta disainitud sai, õigustas ta ennast igati... oli mitmeid hetki kui põõsaste vahel oli väike aga väga potensiaalne aken kuhu vaja heita. Samas risu ja oksi kõik kohad täis niiet maha ei tohtinud millimeetritki nööri poetada, sellele järgneksid kohe ebatsensuursed sõnad. Peovahelt saab ka nööri heita aga samas kui vaja ikka 20+ meetrit nööri välja ujutada muutub see ka ebameeldivaks. Katki olen ka mina neid omajagu ja eks disaini saab täiustada. Igatahes on ta mu taskus oma koha leidnud nende raskete aga väga potensiaalsete kalakohtade läbipüüdmiseks.
Täiendusideed on jätkuvalt väga teretulnud!
Nonii aastake ja natuke peale on nüüd testimist ja täiustamist välja tiksunud. On kiidetud on laidetud ning jäädud ükskõikseks seega on aeg asi laiemale ringile saata, äkki leidub neid kellel on seda vaja
Uus "promovideo": https://youtu.be/HrbdQjh8cMY
Ja kes tahab 3D printida siis disainifailid: https://www.thingiverse.com/thing:2637187
Suured tänud kõikidele kes testimisel ja täiustamisel abiks olnud!
Uus "promovideo": https://youtu.be/HrbdQjh8cMY
Ja kes tahab 3D printida siis disainifailid: https://www.thingiverse.com/thing:2637187
Suured tänud kõikidele kes testimisel ja täiustamisel abiks olnud!
Ridvahoidja tekitas minus huvi. Aga kui võtta saab, siis võtaks juba komplekti. Ridvahoidja+nöörihoidja.
Eks saab ikka, kui millalgi jämm tulemas võtan mõne kaasa... Lisaks enamus koolid vist ka juba omavad 3D printereid niiet saab kasuliku hariduslikuga ühendada ja lastele projektifailid kätte anda koolitööks Minul kodus lasteaialapsed igatahes saavad juba käsitlemisega hakkama (vahest ka lõhkumisega) Teenuse korras tehakse Tallinnas printimist https://shaperize.com/en/pood/3d-prindi/
Sättisin viidikaväsitamise ritva kokku (P&M Midget 6´#3-4 , nöör #3 Gortlandi DT) ja jäin mõtlema..... Rulli sain kunagi firmalt MK Prindib , nüüd on see rull näinud rahulikke päevi viidikate väsitamisel , veidi tegusamaid harjuse ja forellipüügil , päris karm oli kui 2+ turb otsas oli.....Aga rull on ikka nagu uus, kestab küll , isegi minu käes.
Uue hooaja mudel ka juba väljas "classic" versioonis...