Flyfisher.ee edasiarendused

Vasta
tarvo
Site Admin
Postitusi: 118
Liitunud: 12.04.2012, 22:32
Kontakt:

Flyfisher.ee edasiarendused

Postitus Postitas tarvo »

Nagu näha, on flyfisher.ee saanud pärast mõningast puhkust veidi uue kuju. Kuigi see on veel vägagi toores - ajanappuse tõttu pole kõike plaanitut jõudnud valmis kirjutada. Tegelen plaanide ellu viimisega jõudumööda aga et leht saaks võimalikult kasulikuks allikaks, sooviks kõikidelt arvamusi, soovitusi ja ettepanekuid et mida te ootaksite flyfisher.ee lehelt?
AndriPro
Postitusi: 3058
Liitunud: 19.04.2012, 07:35
Asukoht: Kahro küla mees olen.

Re: Flyfisher.ee edasiarendused

Postitus Postitas AndriPro »

Ma ei tea kus , nähtavasti kusagil varustuse juures , peaks olema sõlmede teema. Kõik vajalikud ja mittevajalikud,mis siis kellele meeldib, mida keegi kasutab.
T.H
Postitusi: 978
Liitunud: 19.04.2012, 21:15
Asukoht: Tartu

Re: Flyfisher.ee edasiarendused

Postitus Postitas T.H »

tarvo kirjutas: 13.03.2024, 09:13 Nagu näha, on flyfisher.ee saanud pärast mõningast puhkust veidi uue kuju. Kuigi see on veel vägagi toores - ajanappuse tõttu pole kõike plaanitut jõudnud valmis kirjutada. Tegelen plaanide ellu viimisega jõudumööda aga et leht saaks võimalikult kasulikuks allikaks, sooviks kõikidelt arvamusi, soovitusi ja ettepanekuid et mida te ootaksite flyfisher.ee lehelt?
No kus on need arvamused,soovitused,ettepanekud jne.Et mida ootate flyfisher .ee lehelt?Väidetavalt püütakse eestis jätkuvalt veel ka lendõngega.Küsiks ka,et mida ootaksite?Või mida-keda ootate?On keegi kalal käinud,midagi saanud,saanud mingi emotsiooni,ehk isegi mõne putuka sidunud?OK,mina olen nii või naa haige vend,aga no eesti lennukarahvas,ega te ka päris terved pole.
Vasta