Uus mäng - tähelepanuvõime,järeldused ja teadmised.

Vasta
T.H

Re: Uus mäng - tähelepanuvõime,järeldused ja teadmised.

Postitus Postitas T.H »

Mai algus ja esimese kokkuvõtte aeg käes.Kõigepealt tänud sepaonule,Birgitile ja ZiiNile lugude eest.Kuna rohkem pole keegi vaevaks võtnud midagi kirja panna,siis on minupoolt lubatud kalastuspäev kõigile kolmele.Kui keegi soovib veel oma kogemusi teistega jagada, siis pange aga kirja ja järgmise kokkuvõtte teeks juulis.
Birgit

Postitus Postitas Birgit »

Nüüd oleks aeg teha panuseid, kas mul õnnestub turbaneedusest vabaneda. T.H - see ei ole lihtne ülesanne :D
Siin põhjapool muutub viidikas iga päevaga aina energilisemaks ehk teeb turb sama lõunas.
T.H

Postitus Postitas T.H »

Hetk veel kannatust ja mis turbaneedusesse puutub,siis mida pole peale pandud,seda pole vaja ka kaotada.Mina ei usu,et nii kurja inimest Sinu tuttavate hulgas oleks,kes sellist asja teeks.Turvad saame kindlasti konksu otsa. ;)
vii

Postitus Postitas vii »

See kirjatükk peaks siia sobima. Lugu selline, et ma olen natuke vist edasi arenenud sest olen hakanud kolle nägema kuna need korrad olen kaldalt lõhekaid allavoolu ujutanud. Eile naksas seda üks koll aga mõlemad korrad lasi peale maitsmist jalga juu siis oli midagi valesti.
putuk.JPG
T.H

Postitus Postitas T.H »

Kui naksas,siis pole valesti midagi.Ehk natuke kogemusi juurde ja kunagi saad ta kindlapeale kaldale.
vii

Postitus Postitas vii »

T.H kirjutas:Kui naksas,siis pole valesti midagi.Ehk natuke kogemusi juurde ja kunagi saad ta kindlapeale kaldale.
Oleks putuk teist värvi, kiilakam, surem, väiksem ... oleks need forellid võib olla kätte saanud.
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Täna oli siis see pidulik päev kui auhindu jagati... lisaks päiksepõletusele sai veel omajagu kalu katsuda ja loomulikult kohtutud paljude sõpradega. Tänud T.H-le sellise vahva ürituse korraldamise eest! Ja kui kutsutakse siis tuleme jälle ;)
pt2.jpg
pt3.jpg
pt1.jpg
Birgit

Postitus Postitas Birgit »

Tore auhinnapäev oli ja mis kõige olulisem - turbaneedusest on lahti saadud :) tänud aitajatele! Pisemat sorti nad ju olid aga turb on turb.
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
T.H

Postitus Postitas T.H »

Juuli keskpaik käes ja kokkuvõtte aeg samuti,nii nagu lubatud.Kuna kõik vakka,siis käisin kalal ja pidulik kokkuvõte tuli üksi võtta.Ehk sügisel jälle ;)
Manused
IMG_3232.JPG
IMG_3235.JPG
IMG_3239.JPG
T.H

Postitus Postitas T.H »

Sõbrale lubatud "kümnekas"valmis.Soovin talle tähelepanuvõimet,õigeid järeldusi ja teadmisi.
Manused
IMG_3269.JPG
Vasta