AndriPro kirjutas: ↑29.04.2017, 06:35
ega neid ED tüüpi)
Mis see ed tüüpi on, mul ei plahvata.
Ma lugesin eelnevad kommentaarid mitmeid kordi läbi mitme päeva jooksul. Kõige kohutavam tundub see Koiva olema, sülega ritvasi, iga putuka jaoks kaks, leadrid supleriga, nööre ka vist seljakotitäis, kala ka ei saa, kõrini vees, kuuejalast kah pole mul, muuga ei saa üldse, masohism. Tegelikult ma saan aru, et kui keegi tahab iga putuka jaoks oma komplekti siis miks mitte. Isegi sellest saan aru, kui keegi tahab kõik kalad ainult ühe komplektiga ära püüda. Inimesed ja nende tahtmised on erinevad. Jube igav oleks, kui keegi ütleb vot nii ja kümme tükki teevad mhm, mhm, mhm jne
Mina pole kahe tokiga kalal käinud lennukaga, näinud olen küll kahetokimehi. Vesti seljataskus mul enamasti paar nööri, ei ole tihti vaja olnud aga vahest siiski on. Pole mõtet ju vaevelda, kui saad paari minutiga oma elu oluliselt paremaks muuta. Kahetokitassija mainib siia juurde, et tema saab veel paremaks.
Selle pika heitepeaga klass kergema olen ära proovinud ja see kergendab minu elu küll, ei lähe ta ise silmapiiri taha aga võitlus käib meetrite pärast, mitte kümnete meetrite, iga meeter loeb, kui kalani tahad ulatuda. No ruumi ja head ilma on vaja pika saagimise jaoks. Oma viletsa tehnikaga kaotan ka sellega, et saen oma võimete piiril nööri õhus lahti ja ega ta mul lisaks palju juurde ei rebi maast või veest, mille peale kunagi birgit mainis, et kui õigesti käituda, rebibrebib juurde.
Ja normaalse eestlasena tunnen ikka head meelt, et kõik võitlevad oma meetritega.