Hei,ZiiN kirjutas:Andri sa mõtled seda Balzeri komplekti http://img.pecheur.com/fly-combo-balzer ... -46659.jpg ?
Sõbral on selline olemas ja ka mina sain oma esimese lennuka-kala sellega. Vision Vibe 5/6 tegi ta vägagi ballistiliseks, nüüd võetakse seda ainult riigipühadel ja muudel tähtsatel päevadel kätte Iseloom on ridval täitsa olemas, niiet pulli saab selle raha kindlasti piisavalt!
Mina üks õnnetu lendõnge komplekti omaja...
Tegu sama komplektiga, mis ülevalpool mainitud, Balzer Modul Fly.
Oskab keegi öelda, kas selle valmis komplektiga on üldse võimalik püüda või on ta täitsa mööda? Soetasin ma ta juba eelmisel aasta. Suure tuhinaga koolitasin ennast paar tundi yuutuubis ja hooga välja "õpitut" katsetama. Ei saanud mina seda nööri lendama, kõik tundus kuidagi nii vale. Olgu öeldud, et ma ei proovinud lihtsalt seda jämedat nööri lennutada vaid sidusin sinna otsa jupi tamiili ja sinna omakorda putuka. Võib olla läks asi valesti juba sellel hetkel? Üks kõik kuidas ma ritva ei vibutanud, putukas ei lennanud. Vähemalt mitte piisavalt ilusti ja kaugele vaid langes plöraki mu jalge ette maha.
Peale seda ma rohkem temaga mänginud ei ole, panin nurka seisma ja on seal olnud praeguseni. Kevade saabudes, mõtlesin, et teen veel mõne katse ja kui ikka asja ei saa, jääb see komplekt seinakaunistuseks.
Tänud