Peale umbes kahte kuud olen endiselt selle marmotiga rahul, a mainiks juurde, et käisepingutitakjas nüüd liiga hästi ei pea, kui lennukaga võimelda ja pole võrreldav neopreenkätisega, mida saab külma vee ajal nii pingutada, et kätt vette pista ilma, et vesi varrukasse tuleks, a see nahk ongi sooja aja nahk.
Mais 2014 ostsin guideline alta kahlad, põhiliselt toetusin interneeduse tagasisidele, et guidedest parimad, noh, mulle lukuvariant meeldib kah. Korra nagu 14 sügisel viimaste jäävahelt püükide ajal meres tundsi, et äkki lekivad terakese, see varasuvi käisin mitmes kohas hästi sügavalt sees ja olin kah kaua sügavalt sees, tõmbasin paari kohta julgestuseks stormsuret, no ikka, siis ühel päiksepaistelisel päeval ronisin alguses peadpidi, siis fotokaga pükstesse.
Väljast sellise näoga, et nagu ok
seest pole ok
Garantiiteemalise vestluse algus HSC-ga oli masendav, mailid kadunud, asi ei arenenud, lõpuks hakkas liikuma ja guideline pakkus uusi pükse aastavahetuseks, HSC pakkus, et kui ma rahul pole sellega, siis võtku nendelt muud kaupa samas väärtuses. Kuna ma tundrasse miskite poolpidustega minna ei tahtnud, siis ostsin vahepeal patagonia Rio Azulid ja võtsin garantiipükste asemel river salt jopi ja hybrid pack vesti patagonialt ja ise arvan, et see püksiämber läks suht kergelt mul veel.
Guideline kaheksaks volditava kahvaga
http://www.adh-fishing.com/equipment/la ... anding-net
olen rahul. Näeb kole välja, vahest avaneb raputamise peale, vahest hammastega rebides, aga on mõnusalt väike nii originaalkotis, kui ka matkapükste reietaskusse surutuna, arvan 2,5+kg kala surub sinna ära.