Kahlamisvarustus
Kahlamisvarustus
Kuna ise siin veits hädas kahlamisjope valikuga, siis mõtelisn et teen teema mis puudutab kahlamisvarustust.... ühesõnaga kellel mis kogemused on, mida tasub/ei tasu osta, kas kusagil midagi hea hinnaga silma hakkas jne.
Aga endal oleks soov soetada kahlamisjope, mis kannataks ka mõni päev järjest vihma käes seista, oleks hea funktsionaalsusega (suured taskud, aasad abivahendite jaoks, kapuutsi ava reguleeritav, vettpidavad lukud jne). Hinda ei tahaks maksta üle 250...
Silma on hakanud Guideline Alta http://www.guideline.no/ALTA+JACKET.d2Y ... engWebshop, mis välismaa foorumites kõvasti kiita on saanud, selle hind pigem 300 hetkel paistab olevat. Äkki mingisuguseid häid variante keegi oskab välja pakkuda?
Aga endal oleks soov soetada kahlamisjope, mis kannataks ka mõni päev järjest vihma käes seista, oleks hea funktsionaalsusega (suured taskud, aasad abivahendite jaoks, kapuutsi ava reguleeritav, vettpidavad lukud jne). Hinda ei tahaks maksta üle 250...
Silma on hakanud Guideline Alta http://www.guideline.no/ALTA+JACKET.d2Y ... engWebshop, mis välismaa foorumites kõvasti kiita on saanud, selle hind pigem 300 hetkel paistab olevat. Äkki mingisuguseid häid variante keegi oskab välja pakkuda?
Re: Kahlamisvarustus
Minul oli jope valikuga väga lihtne lugu , tuutu ütles , et võta see , see on hea......nojaa muidugi saatis jope mulle cargoga. Sinna on mõni aasta tagasi , jope on kestnud kõik , mis sealt taevast tulla võib.... vihmad , lumed , lörtsid .... pussnoad ja serviti lauad.... Ja kestab veel mõne aja kindlasti. Taskutesse mahub terve varandus..... Niisuguseid enam nähtavasti ei tehta , Loop / Tierra.
Aa, see siis sinu kätte sai, mul pold enam meeles. See jope muidugist rariteet, siis, kui Tierra Loobile riideid valmistas. Enam sihukest võtta pole.
Aga sattusin täna Salmosse, seal oli vägagi viisakas Visioni tagi, maksis vist 178-raha. Katsusin teist, oli väga hea kangas ja ka taskuid oli. Ka väljanägemist oli. Jarlo võiks seda uurida.
Aga sattusin täna Salmosse, seal oli vägagi viisakas Visioni tagi, maksis vist 178-raha. Katsusin teist, oli väga hea kangas ja ka taskuid oli. Ka väljanägemist oli. Jarlo võiks seda uurida.
Erinevatest kalastustehnikatest loodan enim õnnele...
Tuutu, kui hinnaklassi vaadata siis seal võis müügil olla müügil olla Vision Speed http://www.visionflyfishing.com/page.ph ... 42&pid=262. Oligi ka soov seda katsuda, aga paar nädalat tagasi seda Peterburi mnt Salmost ei leidnud. Milllises salmos sa seda silmasid?
Vaatasin Ülemiste keskuse kalastuspoest Hardy ja Greys toodangut. Tundus ka täitsa OK, aga kuidas kestavad, seda ei tea... hinnad olid seal 250 kandis.
Vaatasin Ülemiste keskuse kalastuspoest Hardy ja Greys toodangut. Tundus ka täitsa OK, aga kuidas kestavad, seda ei tea... hinnad olid seal 250 kandis.
Jarlo, Mustamäe Salmos käisin täna. Tundub olema sama asi, mis su lingil. Aint et numbrivalikust ei tea midagi.
Erinevatest kalastustehnikatest loodan enim õnnele...
Testisin odavaid pükse . Ostsin kevadel, trampisin terve suve spets nendega , et näha , mis nad siis on. Pluss poole pealt on muidugi hind 40€ , liimida tuli 2korda õmbluse kohta jalge vahel. Trampimise käigus selgus veel üks oluline pluss , nimelt pehmetel ja liivastel jõepõhjadel on kummikuga palju kergem käia , kui saapaga , väsitab tunduvalt vähem. Nonii , mida siis arvata? Ajab asja ära , kui ikka vaja. Teised kahlukad on mul Visioni Extreme guidingud , käinud juba .... krt ei mäleta....4-5 aastat , ei ühtegi auku , ei ühtegi liimimist, samavanad Sprinteri kummtaldadega saapad samuti veatud , 4-d saapapaelad olen vahetanud.
Pilt kah nendest odvatest.
Pilt kah nendest odvatest.
Viimati muutis AndriPro, 24.11.2012, 22:59, muudetud 1 kord kokku.
Andri, neid kummikute otsas olevaid odavaid olen pidanud. Ostsin mõni aasta tagasi Magasinist mere vahtu tagumiseks. Selle raha eest on püksi küll, ja kui sooja ilmaga pikemaid jalutuskäike ei pea tegema, siis korraliku kasutamise korral peavad küll. Ka mul andis jalgevahelt kusagilt vett sisse. Peale seda kui eelmisel aastal Visioni Ikonid ostsin, siis pole enam neid odavaid jalga tõmmanud.
Muuseas need Visioni Extream Guidingud on ikka väga head püksid, kaalusin neid ka endale teiseks paariks, kuna Ikonid pikemad. Aga tol korral polnud salmos minu numbrit, muidu oleks ära võtnud.
Muuseas need Visioni Extream Guidingud on ikka väga head püksid, kaalusin neid ka endale teiseks paariks, kuna Ikonid pikemad. Aga tol korral polnud salmos minu numbrit, muidu oleks ära võtnud.
Minule igastahes see kummikuversioon hakkas jubedalt meeldima. Läti piiri peal kalastades ei väsita pooltki , mis saapaga. Kui asjalikumaid midagi ei leia , lähevad järgmine aasta needsamad käiku.
Kui leida korralik ja kerge saabas, siis vähemalt teoorias peaks ikka kummik rohkem väsitama. Ise otsingi endale praegu saabast ka... täpselt sellist kerget ja kiirelt kuivavat. Selle kummikuga variandil oligi suureks eeliseks kuivamise kiirus, kahlamissaapad kuivavad ikka mitu päeva. Aga sellegi poolest on selle raha eest pükse rohkem kui küll, võib iga hooaega uute pükstega alustada
Mu arust ei olnud asi niivõrd selles kerguses (või raskuses) kui selles , et kummik tuleb põhjast kergemini lahti , ei pea seda jalga sikutama. Samas kivide peal on kummikuga ikka tõeline piin , seal peab olema hea sabas. Aga jah , selle raha eest võib vabalt iga kevade uutega kalale minna.