Haugiputukad ja rakendused

Vasta
sepaonu
Kontakt:

Re: Haugiputukad ja rakendused

Postitus Postitas sepaonu »

deceiverilaadset sitikat kah
s2.jpg
s1.jpg
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
sepaonu
Kontakt:

Hommikukohvijuurde üks rammusam amps
s3.jpg
Eile mängisin Birgitilt saadud titaaniga, esimese hooga tegin Perfection Loopi, lihtne, loogiline, aas püsib liikumatult, aga sõlme lõpuots jääb risti trosstraadiga turritama, ei meeldinud see. Mul pakendit polnud, surfasin netis, tootja lehel oli üks tuubiklipp, kus tipptopp kokkujooksev sõlm aga vana nimetas seda uniks, mida ta polnud, natuke tähelepanelikult uurisin, selline sõlm
sõlm.jpg
Teed aasa, lühema otsa viid üle selle aasa kaks korda ja lähed läbi ristamiskohas tekkinud aasa, sebid sõlme koomale näppudega ja lühemast otsast näpadega hoides teed konkreetse kokkuvedamise, niiipalju, kui kokku jookseb, lühike mahahammustatav ots jääb paraleelseks. Osadele sõlmedele panin termorüüsi peale, osadele liimiga väikse niidimähise, et sõlm kokku ei jookseks, kuna tegemist on libiseva sõlmega. Uni knot ei jookse kindlasti kokku selle traadiga, lühikese jäägi peal proovisin.
mast

Postitus Postitas mast »

Visioni 9' #9 haugikomplekt saabus kohale. Sidusin 10 karvast vorsti valmis... kui sepaonu vorstid on 15 cm pikad siis peab see bucktail küll mingi 60-ndate hipiversioon olema, minu omade karv pole pooltki nii pikk.

Sidusin prooviks ühe ilma konksuta putuka kokku ja loopisin seda õues muru peal natuke aega. Suht priske landilõks läks pilbasteks nagu naksti, nüüd on küsimus et kuidas oleks kõige parem edasi elada? Hirmsuur landilõks lihtsalt? Nii suur aas trossi otsa, et saab putuka läbi toppida? Lihtsalt trossil ots maha ja otse konksu külge siduda iga kord nuustikut vahetades, kui liiga lühikeseks jääb siis uus tross? Pöörel trossi otsa ja konksude külge spiraalrõngad?

Ja nööri strippides tekkis tunne, et sedasi on küll õhtuks sõrmeotsad küljest ära saetud. Mismoodi sellega käituda? Märg nöör on nii palju libedam, et pole probleemi? Kindad käes? Nöör tehakse mingi möksiga üle? Plaastrid näppude ümber?
sepaonu
Kontakt:

Putukad ise mul jah 15-18, ega bucktail pole selle pikkusega 8-) , see pinnamulistaja näiteks 17
s4.jpg
Lõksu suurus pole mingi näitaja, kvaliteet loeb, osad lõksud on lihtsalt sitad. Ma nüüd omale titaantraate tegin prooviks, pöörlat ei pane. Eelneva jutu järjeks paar pilti tollest sõlmest.
traat.jpg
natuke niiti liimiga ühtlustamiseks ja peenike termorüüs peale
traat2.jpg
See strippamise asi individuaalne vast, proovi kõigepealt, ennem, kui ostma hakkad midagi. Ma viimati kayakis 10h olin, ebamugav asend, ritv käega ülevalpool, pits veepinna poole ja teise käega otse alla tõmbasin, järsk nööri nurk, võttis ühe koha hellaks küll, no nihutasin näppe. Kahlates tõmbab rohkem ridvaga paraleelselt, seal pole minul midagi häda. Abivahendi nimi on muidu stripping guards, googlesse pannes vast fly fishing juurde kirjutada. Soome foorumist keegi kiitis seda asja
http://superservice.eu/portfolio-item/t ... imuv-45-m/
Mis nööri nimi on sellel visioni komplektil mast ?
mast

Postitus Postitas mast »

http://shop.helsinkispeyclave.com/produ ... termediate selline oli rulli peal juba, ei tea millise kaaluga küll.
Sebisin igaks juhuks kergema (19g) ujuva variandi ka lisaks http://shop.helsinkispeyclave.com/produ ... dy---float
mast

Postitus Postitas mast »

Nuustikutest pildid ka. Esimesed kiskusid hammustatud kõhuga latikateks, hilisemad tulid juba vähe saledama kerega. Mustaga sai vist üle pingutatud aga see oli lihtsalt nii lahe materjal...
IMG_2358.JPG
IMG_2357.JPG
IMG_2356.JPG
IMG_2355.JPG
IMG_2354.JPG
mast

Postitus Postitas mast »

Ülejäänud vorstid.
IMG_2363.JPG
IMG_2362.JPG
IMG_2361.JPG
IMG_2360.JPG
IMG_2359.JPG
sepaonu
Kontakt:

Nende nööridega mast selline asi, et aega vaja, ennem , kui omal mingi seisu või istekoht tekib(mis võib ka mingii aja jooksul muutuda :lol: ), alguses mingi nöör umbehää, teisel kuul või tesel hooajal hakkad ise või hakkab ego mingit muud juttu ajama, igatähes mulle tundub komplekt netile toetudes hea valik ja putukad on minu meelest kah tipptopp. Mina ikka ujutan neid nina ees tihti ja vaatan heitel sassiminekut ja katsun järgmiste sidumistega jälle parandada ennast. Mul värvimaailmast oma arvamus ja mu meelest suur osa haugiputukate punnitusest on ainult enda jaoks, koledat putukat ju otsa ei pane. Slinkilaadsed mul kõik seisma jäänud, ei meeldi üldse enam, ainult bucki ja fläsa segu meeldib ja fläsa ei meeldi kah igasugune, pehmemast saab ilusa pildiputuka, a püügiputukana jama, liiga pehme, läheb sassi jms, jäigem fläsa mu meelest parem ujutada ja kulub kah aeglasemalt luupeade hammaste vahel.
Mu meelest väga hea buck on H.S.C. Bucktail - Extra Select , kunagi kaks värvi ostsin, täna paar juurde, krdi konkurendid palju värve ära ostnud :twisted:
Millalgi võiks ju miski haugiminijämmi kah teha.
otu

Postitus Postitas otu »

Mulle kuluks haugijämm hädasti ära ... suht tume selle koha pealt.
sepaonu
Kontakt:

sogasemaid toone kah
s6.jpg
ja kiidan Veevus G.S.P. niiti
s8.jpg
võib ikka bucki jõhkralt purskkaevuks tõmmata, jätsin pinki, äkki unes näen, et mis edasi, siis hommikukohvi juurde lõpetan
Vasta