Aga kui vaadata seda kontrastipommi, siis natuke nagu roosat ja natuke nagu kollast ja oranzi, kas siis kui "lampi vilgutab" või,

selle 20 karva jutuga olen ma üldjoontes nõus aga mitte Hailide puhul. kui vaadata originaal-Hailide pilte ja lugeda sidumisõpetust, siis sinna tuleb neid just vastupidi rohkem panna (ja laiali vajutada), see annab parema ujumise ja hõljumise meres. pole ma nüüd eriline meister, et ise sõna võtta, toetun vaid internetitarkusele, kuid selline rammus Haili on mulle merest ühe (alamõõdulise) merika otsa toonud. lõhe- ja forelliputukad aga seon minagi meelsasti hõredad, on endal ilusam vaadata ning tundub ka kaladele paremini peale minevat...AndriPro kirjutas:Mõned vihjed , kui siduda bucktail putukat . Tiib soovitavalt 20 karva . Kui hakkasin siduma neid , siis lausa lugesin , et rohkem ei saaks , nüüd ..... läheb nagu läheb. Konksu silma ja putuka pea vahele peab saama siduda 0,45-0,5 tamiilist sõlme. Et milleks ? Üks asi on putuka värvid , teine asi on see kuidas ta ujub . Vot need 20 karva tiivas ja jupike tühja maad konksu silma ja putuka pea vahel parandavad seda ujumist kõvasti