Uus mäng - tähelepanuvõime,järeldused ja teadmised.

Vasta
T.H

Re: Uus mäng - tähelepanuvõime,järeldused ja teadmised.

Postitus Postitas T.H »

Mikk,loll võib olla.Aga lolli järjekindlusega millegagi tegeledes võib teinekord läbi ime ka midagi teada saada ja kuhugile ka jõuda ;) Ei väsi kordamast seda lihtsat tõde,et ega enne ei saa tark olla,kui loll ära pole olnud ;)
T.H

Postitus Postitas T.H »

Kuulpeaga nümfist spey ja pinnakani - väikene varu,millega järgmisele aastale vastu minna olemas ;)
DSC_0306.jpg
Mikk

Postitus Postitas Mikk »

Nii nagu öeldud, käidud saigi. Ilmateade oli hommikuks veel vinti peale kruttinud. Päev otsa sadas küll vihma, küll lörtsi ja tuul oli kohati nii tugev, et järve peale tekkis juba "jänes". Minu heite sektor oli vahepeal ikka väga kitsas, sest tuul segas. Püüda siiski sai. Üsna hommikul sain ma üle pika aja korraliku lahingu maha pidada. Kaaluks 5,65kg. Ja mis eriti hea. sõber sai 3 tundi hiljem täpselt sama suure haugi landiga :) Hoolimata ilmast, olid emotsioonid laes. Kala nägime veel. Järgmine käik esimesel võimalusel nagu ikka. Edu!
haug2.jpg
T.H

Postitus Postitas T.H »

Tänane ilm oli nagu ta oli.Sõitmist ja tegemisi oli täna palju ja kalapüügist ei paistnud väga midagi välja tulevat,aga naine oli mu kurba olekut nähes nõus ennastohverdavalt autos istuma ja ootama,kuni ma ühe nurgakese ära proovin.
DSC_0326.jpg
DSC_0323.jpg
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Kui tavaliselt suure kala piltide nägemine torgib hinge siis seekord hea meel, et Mikk on pika ootamise järel vääriliselt tasustatud!
T.H selle kinniseotud suuga kalal paistab huvitav trosslahendus, ei paista standartne hiina tehase kätetöö, miskid tugevdused?

Ise see nädalavahetus ei käinud, mitte et ilm oleks paha olnud ja vesi 80 cm rannikul nullist kõrgemal aga pereväärtused... :lol:
T.H

Postitus Postitas T.H »

ZiiN,see tross on mul oma kätukestega tehtud.Tooraine ilmselt hiinast, aga muidu asi salmo poest-algaja trossimeistri komplekt,meetrijagu kattega traati ja hülsid.Miinuseid asjal loomulikult on, aga lihtne,odav ja kindel.Hülsid peavad,hülsi juurest ära pole murdunud,lõkse ja trossi pikkust valid ise.Mingi aja jooksul tulevad jõnksud sisse,närvidele käima hakkavad ,siis võtad uue ja sirge.
T.H

Postitus Postitas T.H »

Nädalavahetus oli ilus
DSC_0328.jpg
DSC_0333.jpg
Madis
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

T.H kirjutas: 14.11.2017, 20:20 Mingi aja jooksul tulevad jõnksud sisse,närvidele käima hakkavad ,siis võtad uue ja sirge.
Ma hoian neid kõveraid kerge pinge all, kuumutan tsäksiga, ootan, et ära jahtuks ja ongi jälle sirge....
T.H

Postitus Postitas T.H »

Jah,võib küll.Ise pooldan uue trossi kasutamist vana remondile sellepärast,et remonditud tross võtab väga kiirelt uuesti kõik jõnksud tagasi,uus kestab sirgena kauem.
T.H

Postitus Postitas T.H »

Proovisin hästi aeglaselt uppuvat putukat,mida saab madalas pika pausiga venitada.
DSC_0345.jpg
Vasta