Ma imelises internetis näinud seda niidiga kokkumässimist, siis osavat pöördpingiga pööritamist, siis vaevlemist, et niit uuesti kogu pundist kätte saada ja mulle sobib see variant, et niidiga tulen lihtsalt paabust üle, mida saab mitut moodi korraldada, paabu võtab väga kenasti niiti vastu ja midagi häirivat näha ei jää.Birgit kirjutas:Ma ei tea, kas see on õige või vale aga paabude ümber niidi keerutamine lihtsalt häirib mind.
Ma imelises internetis näinud seda niidiga kokkumässimist, siis osavat pöördpingiga pööritamist, siis vaevlemist, et niit uuesti kogu pundist kätte saada ja mulle sobib see variant, et niidiga tulen lihtsalt paabust üle, mida saab mitut moodi korraldada, paabu võtab väga kenasti niiti vastu ja midagi häirivat näha ei jää.Birgit kirjutas:Ma ei tea, kas see on õige või vale aga paabude ümber niidi keerutamine lihtsalt häirib mind.
Hommikukohviputukas romanmoseri killer bug dubbing, lamp värvid ära söönud, ükspä õues klõpsan õige värvi fotokaga, pea bugbond, vast peab paremini vastu ka, kuna koibi imiteeriv cdd-dubbing on pehmelt öeldes nõrk Muideks ma kunagi uurisin, et kas hantel ei mõjuta, et mispidi putuk on, ühe kivilistumise puhkepausi ajal ujutasin oma hantliputukaid, mul ujusid valepidi, panen nüüd allapoole hantli, sest mulle meeldib, et putuk ujub sedapidi, kuda ma ta planeerinud olen.