Aaa mis panustamisesse puutub , siis panustajad on mulle alati meeldinud , eriti pinnakale panustajad .... suurem osa kalast jääb ju mulle

Sidusin veel ühe striimeri . Kui zärg seda ei taha , siis Koiva kõiksesuurem harjus selle ära korjab

Seo tiiba kümmekond karva holosilver angelhairi (pildil ei paista välja hästi ) ja vaata vähem ilmateadetT.H kirjutas:Ilmateade ei luba tükil ajal selle putuka leotamise ilmaOn ikka jama selle põhjas püüdmisega - vaheta aga iga tunnitagant putukat,päevaga aastaajad läbi ja siis oota terve aasta jälle uusi aastaaegu
1/0-l peaks seda suurust ikka olema . Arvan , et toimib.sepaonu kirjutas:Leidsin kodust Owner S-61 1/0, väike ebakindlus on, et kas peaks terake suurem olema
Ma tahtsi ka selliseid värve nähes küssi, et kas ennemb piab kossiga vee sogaseks ajama?AndriPro kirjutas:Jah , vabalt võib kõik neli aastaaega nädalaga kätte saada.
Aaa mis panustamisesse puutub , siis panustajad on mulle alati meeldinud , eriti pinnakale panustajad .... suurem osa kalast jääb ju mulle![]()
Sidusin veel ühe striimeri . Kui zärg seda ei taha , siis Koiva kõiksesuurem harjus selle ära korjab
1/0-l peaks seda suurust ikka olema . Arvan , et toimib.[/quote]sepaonu kirjutas:Leidsin kodust Owner S-61 1/0, väike ebakindlus on, et kas peaks terake suurem olema
siis loomulikult ma mõtlen, et kas peaks terake väiksem olema.Leidsin kodust Owner S-61 1/0, väike ebakindlus on, et kas peaks terake suurem olema