Uus mäng - tähelepanuvõime,järeldused ja teadmised.
Re: Uus mäng - tähelepanuvõime,järeldused ja teadmised.
Esimesel püügiaastal on igaühel muud teha, kui butcherile keskenduda. Infotulv, mis silmadesse ja kõrvadesse jookseb pimestab ja kurdistab. Tahaks ju küll putuka vette panna aga heinad ja oksad ei lase, nöörid ka kõik valed, ritv ei tee üldse seda, mis ma mõtlen, eiei, käsi pole kunagi süüdi jms
Mul käis õpilane kiir ükspäev lume peal, vanast ajast ookeanipüügisemu, paar päeva hiljem alles jõudsin ise mõelda ennast tagasi spinnameheks, et oleks pidanud vahepeal ütlema, et mõtle nüüd vahepeal, et see ongi spinna ja pead paraleelselt maaga landi lendu laskma, mitte teise kalda ranti.
Muideks hommikukohvi juurde vaatasin põhitõdede õpetust, lahedad iiri taadid
https://www.youtube.com/watch?v=NKzzx2j-2fg
Mul käis õpilane kiir ükspäev lume peal, vanast ajast ookeanipüügisemu, paar päeva hiljem alles jõudsin ise mõelda ennast tagasi spinnameheks, et oleks pidanud vahepeal ütlema, et mõtle nüüd vahepeal, et see ongi spinna ja pead paraleelselt maaga landi lendu laskma, mitte teise kalda ranti.
Muideks hommikukohvi juurde vaatasin põhitõdede õpetust, lahedad iiri taadid
https://www.youtube.com/watch?v=NKzzx2j-2fg
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Uks suletiivaliste juurde on olnud lahti juba mõnda aega, mu jaoks oli pigem meeldiv üllatus, et sobisid hästi paaliatele. Kui netis paaliaputukate kohta lugeda siis 80% soovitab igasugust kuiva mudru, edasi on juttu erinevatest nümfidest ja lōpetuseks mõned üksikud piiksud streameritest. 2-4 suuruse olen seni karvadest teinud aga ma fännan sulge pragu niipalju, et tulevad suuremad ka sulgedest
Iiri taadid on lahedad
Iiri taadid on lahedad
Väga õige sepa,esimestel aastatel tõesti kõik kärsitud,mõtted laiali,iga uue teadmisega kohe profid,jne.Mingil hetkel peaks aga ka see süvenemine saabuma.Just hilja aegu ühe sõbraga arutasime,et see on nagu Matrix`i filmis,et mingil hetkel hakkad nendest kiirelt jooksvatest triipudest aru saama ,midagi välja lugema jne.Istud kamina ees,sul on hea sigar, valad klaasi oma lemmik whiskey ja mõeldes järgnevale püügipäevale, seod uue putuka,lähed jõeäärde ja saad kala.Kõik toimub rahulikult,läbimõeldult ja mis peamine-naudinguga.Veelkord,Butcher`ist saab siduda murdja.Birgitile tahaks lisada,et ega polegi erilist vahet kas sulest või karvast,kui on õieti seotud.Mulle meeldib ka enamus putukaid mõlemas variandis siduda.Inimesed kes oma tegevust tõeliselt naudivad on alati lahedad.
Foorum jälle vait.Peaks vist nööride värvide kohapealt sõna võtma.Mulle meeldivad pastellsetes toonides WF`id.Pole nii kirkad,aga samas niiii nunnud.
kui juba värvidest räägitakse siis kas värvid on mingi põhjusega v on see üks väheseid asju mis on lendõngenduses nunnuduse pärast?? pastelsed, kirkad, helekuldsed ja laigulised....
Ole nüüd Alar,kuidas sa heidad valet värvi nööri?Oled rõõmus,on nöör ka kirkam ,oled pisut kurvemas tujus on ka nöörid pisut hallimates toonides _ simpel.
Paha või kurva tujuga võibki valet värvi nööri kehvasti heita mul on õnneks algusest peale üks ja seesama tuju olnud! oi lendab hästi ühesenaga.... head värvide ja tujude katsetamist
Ma ütleks, et minu jaoks on osad nööride värvid tobedalt koledad, tumeroheline+oranz, wtf, kes ostaks omale oranzid püksid ja tumerohelise T-särgi, öak. Ainuke kasu, mida koledate ja vähemkoledate värvide puhul näen on see, et kui ennem minekut vaatad, et mis poolid kaasa tulevad, siis saad aru, et mis nööridega on tegu.
Seda ei oska öelda, et kas mingid nöörivärvid mingites oludes võivad kalale vastumeelsed ka olla. Mul paar läbipaistvat ka, ühe kavatsen veel juurde osta, sellest hirmust sain üle, et paha vaadata läbipaistvat, heidan kuulmise järgi, ühes ja teises artiklis on ka silma jäänud, et keegid mainivad, et põhjas võiks olla klaasnöör(lasisiima) ehk läbipaistev aga sellesse ma suhtun skeptiliselt, kuni pole tõendust saanud, landiga ka põhjas musta techniumiga püüdnud. Aga kui üldse hirme poleks, siis oleks igav. Ma üldse imestan, et asi on lastud käest ära, et mitte öelda labaseks. Peaks olema pilves ilma nöör, päiksepaistenöör, vahelduvpilvisus, udu jne ja kui veel liita juurde et iga putuka jaoks peab eraldi tokk ka veel olema, siis hakkab juba looma.
Internet peab kõik asjad meeles, käisin täna ühes aknas sobramas, kus ma 2013 olen öelnud, et See Parmachene Belle punavalge tundub loogiline mulle, a ma ei viitsi siduda sellist Kui jubedalt rebid sellega, siis järgmine aasta punnitan.
Ei rebind, ei viitsind isegi vist siduda, iga asi omal ajal või natuke hiljem.See peaks siis teemasse olema, ehk järeldus.
Seda ei oska öelda, et kas mingid nöörivärvid mingites oludes võivad kalale vastumeelsed ka olla. Mul paar läbipaistvat ka, ühe kavatsen veel juurde osta, sellest hirmust sain üle, et paha vaadata läbipaistvat, heidan kuulmise järgi, ühes ja teises artiklis on ka silma jäänud, et keegid mainivad, et põhjas võiks olla klaasnöör(lasisiima) ehk läbipaistev aga sellesse ma suhtun skeptiliselt, kuni pole tõendust saanud, landiga ka põhjas musta techniumiga püüdnud. Aga kui üldse hirme poleks, siis oleks igav. Ma üldse imestan, et asi on lastud käest ära, et mitte öelda labaseks. Peaks olema pilves ilma nöör, päiksepaistenöör, vahelduvpilvisus, udu jne ja kui veel liita juurde et iga putuka jaoks peab eraldi tokk ka veel olema, siis hakkab juba looma.
Internet peab kõik asjad meeles, käisin täna ühes aknas sobramas, kus ma 2013 olen öelnud, et See Parmachene Belle punavalge tundub loogiline mulle, a ma ei viitsi siduda sellist Kui jubedalt rebid sellega, siis järgmine aasta punnitan.
Ei rebind, ei viitsind isegi vist siduda, iga asi omal ajal või natuke hiljem.See peaks siis teemasse olema, ehk järeldus.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
kas see võis olla see aasta kui kala elas rohkem õhus kui vees ja Bellet ei viiiiitsinud karbist välja võtta
Allu0le võiks proovimiseks ühe sebratriibulise nööri anda, tea mis tuju siis tekib?
Allu0le võiks proovimiseks ühe sebratriibulise nööri anda, tea mis tuju siis tekib?
Kui nüüd vähegi tõsisemalt teemasse,siis belle või mitte - neid mustigi peale butcheri küll ja veel (undertaker,blu charm,hairy mary jne.) ole mees ja seo ning püüa.Nagu öeldud,kui uks lahti,siis ainult edasi.Muidugi nööri värv peab õige olema, muidu on kõik pekkis.