Uus mäng - tähelepanuvõime,järeldused ja teadmised.

Vasta
allu0

Re: Uus mäng - tähelepanuvõime,järeldused ja teadmised.

Postitus Postitas allu0 »

Monoloog on tore asi! tihtipeale jõuavad inimesed selle käigus selgusele või vastusteni ja nii juhtus ka sinuga :) Minuga aga hoopis teine lugu,,,mina vajan dialoogi, et selgusele jõuda(pikad juhtmed) :) aga et sul edevuse tõstmiseks pildid ja materjal otsa ei lõppeks siis Eesti jõudes käin sinu juurest läbi ja toon miskit või poetan postkasti. (Y)
veiks

Postitus Postitas veiks »

Monoloog või mitte,vähemalt on mõtteid mida teistega jagada
T.H

Postitus Postitas T.H »

Mul on sõpru :D Mõtteid jagub ja pilte oleks või igaks päevaks.Kuna sügis-talv-kevad,ehk siis külmal ajal on minu jaoks kõige aktuaalsemad just lõheputukate erinevad variandid,siis sellepärast ka need pildid.Loomulikult ei pruugi see teiste jaoks nii olla ja sestap püüan hoogu väheke maha võtta.Ka ei selgu monoloogi käigus teiste sidujate huvid ja eelistused putukate suhtes.Võibolla huvituks paljud hoopis pinnakatest ja näiteks ühepäevikutest.Vaikivast ja tühjast foorumist suht raske midagi välja lugeda.Praegusel välitööde poolest vaiksel perioodil võiks ju arutleda?
allu0

Sellel mõttel võib isegi jumet olla :)
allu0

Arvan, et hetkel on u 95% rahvast lõhekate lainel...Nagu ikka siis igal putukal oma aeg! sügis-talv tavaliselt lõhekatele kuulub :D
T.H

Postitus Postitas T.H »

Kuna lõheputukad on mõeldud punase kala,ehk siis lõhe,merika ja jõeka püügiks (saab ka teisi kalu) siis päris nõus selle kindla ajaga poleks.Nende kalade püügil on minul küll alati lõhekate valik kaasas.Elu on näidanud,et ühepäeviku lennu ajal on ta tõesti vähe lahja aga seda lahjemat aega on ju vaid mõned nädalad aastast,nii et igal juhul aastaringne putukas,vähemalt minul.
allu0

Ja kalade suhtes saan täielikult nõustuda kuna olen isegi lõhekaga näiteks turba ja ahvenat saanud. Muu osa suhtes on asi nii, et ega midagi kindlat ei olegi... on vaid oma aeg :D Kindlad asjad siin ilmas on ainult maksud ja surm :)
T.H

Postitus Postitas T.H »

Kindlate asjadega täitsa nõus pluss veel see,et kui veeäärde ei lähe ja järgi ei proovi,siis teada ei saa ;)
zaq92
Kontakt:

Postitus Postitas zaq92 »

Need T.H monoloogid on head! Jätka samas vaimus. Äkki mõnelt pildilt saadud inspiratsoonist on mulle abi ja saab ka talvisel ajal ilusat kala katsuda!
Ka kaugidas paistab vahel päike! :lol:
allu0

Vot vot hakkab tulema! :D Tähelepanuvõime on hea ;)
Vasta