Ma olen jõulude ohver, pehmostunud, koguseaeg üks jõulurahu ja molutamine, jõulumuusika ja jõulufilmid, nagu aiaiaikuiraskesurra ja killthefuckingbill jms, seega panin täpselt retsepti järgi hässaka, julgesin ainult kaelusehackle ja kuuli vahele oma pea järgi teist tumedamat dubbingut panna, a arvan, et seda ei märgata. Mulle see softhackkel meeldib, kala saan ka sellega, nüüd duubel, ju ujumisaega ka mu käest saab, kuna mahaviksimise retseptis toonitati, et umbehää, kui raudselt teravik ülespidi ujub, siis mõtlesin, et ega paha kah ei ole, nu ujus kah, kraanikausis.
Neid rongapoegi affin raudselt järgi, ühe musta pikkumusta andri ükskord andis, panin selle kuskile puu otsa

, tegin ise koletisi, no hästi ei saanud nendega, peaks uuele tuurile nende sidumisega minema.
Seda tahtsin küsida, et mihke aeg on mudleri aeg, millal sa tom neid ujutad, kahro mehe käest ühe kerjasin, ütles veel et loll olen, et väiksema karbist võtsin, et suur tegelt püüab tal, pärast ükskord kiitis, et see aasta mudlerit nagu ei närind, mis krdi hämamine siin toimub

Peale minu vast teised kah kuulaksid targemate suundaandvaid juhatusi.