Pasalasu olemusest.

Vasta
AndriPro
Postitusi: 3058
Liitunud: 19.04.2012, 07:35
Asukoht: Kahro küla mees olen.

Pasalasu olemusest.

Postitus Postitas AndriPro »

Teeme foorumis mõningad muutused . Esimesena katsume eraldada kõik selle , mis otseselt ei puuduta lendõngitsemist.Siin võib siis kirjutada millest iganes , öelda üksteisele "komplimente " , upitada sõpra kui vaja , kiita ennast nii et süda paha .... mõni tahab võib-olla kirja panna kaera-jaani noote .... minupärast ajage või pokemone taga.Tee aga uus teema ja kirjuta...ja kirjuta ...ja kirjuta .
Kui arutelu poolel läheb jutt pasaks , tõstetakse see siia ümber.Põhimõte ikka selles , et kui keegi tahab lendõngitsemisest midagi lugeda , siis ei pea ta lehekülgede viisi igasugu muud jampsi lugema .
Järgmisena üritaks eraldada kõik selle , mis puudutab putukaid.... kui tuleb hea plaan .
Viimati muutis AndriPro, 16.08.2016, 18:53, muudetud 1 kord kokku.
vii
Postitusi: 307
Liitunud: 23.04.2012, 22:18
Asukoht: Paide linna vurle olen

Re: Pasalao olemusest.

Postitus Postitas vii »

Ah et, "arutelu" saab siis uue nime pasaladu. Ei ole ju meeldiv seda ladu täita. Igas kirjutises läheks vähemalt pool lattu, vähesed suudavad pingutamata nii kirjutada, et püsiks rangelt teemas. Kaera -Jaani, -Sassi, -Jussi, -Juhani... kirjutiste koht oleks mujal nagu ka pokemonide ja muuuuvide ja muude selliste kirjutiste ja mängude koht.
AndriPro
Postitusi: 3058
Liitunud: 19.04.2012, 07:35
Asukoht: Kahro küla mees olen.

Re: Pasalasu olemusest.

Postitus Postitas AndriPro »

Vii , sa ära hakka kohe vaidlema ... et mingite asjade koht peaks kuskil mujal olema . Kaasaegses foorumis peab kõik olema . Kui sina vii käid kalal "valede" kummikutega , võtan mina kätte , teen siia teema "vii kummikud" .... ja teen su kummikud nii maha , et elus neid kummikuid enam jalga ei pane.
Või räägid kalal olles vale telefoniga...
või mis iganes...
Vasta