1. leht 1-st

Pasalasu olemusest.

Postitatud: 13.08.2016, 04:12
Postitas AndriPro
Teeme foorumis mõningad muutused . Esimesena katsume eraldada kõik selle , mis otseselt ei puuduta lendõngitsemist.Siin võib siis kirjutada millest iganes , öelda üksteisele "komplimente " , upitada sõpra kui vaja , kiita ennast nii et süda paha .... mõni tahab võib-olla kirja panna kaera-jaani noote .... minupärast ajage või pokemone taga.Tee aga uus teema ja kirjuta...ja kirjuta ...ja kirjuta .
Kui arutelu poolel läheb jutt pasaks , tõstetakse see siia ümber.Põhimõte ikka selles , et kui keegi tahab lendõngitsemisest midagi lugeda , siis ei pea ta lehekülgede viisi igasugu muud jampsi lugema .
Järgmisena üritaks eraldada kõik selle , mis puudutab putukaid.... kui tuleb hea plaan .

Re: Pasalao olemusest.

Postitatud: 13.08.2016, 11:06
Postitas vii
Ah et, "arutelu" saab siis uue nime pasaladu. Ei ole ju meeldiv seda ladu täita. Igas kirjutises läheks vähemalt pool lattu, vähesed suudavad pingutamata nii kirjutada, et püsiks rangelt teemas. Kaera -Jaani, -Sassi, -Jussi, -Juhani... kirjutiste koht oleks mujal nagu ka pokemonide ja muuuuvide ja muude selliste kirjutiste ja mängude koht.

Re: Pasalasu olemusest.

Postitatud: 13.08.2016, 20:51
Postitas AndriPro
Vii , sa ära hakka kohe vaidlema ... et mingite asjade koht peaks kuskil mujal olema . Kaasaegses foorumis peab kõik olema . Kui sina vii käid kalal "valede" kummikutega , võtan mina kätte , teen siia teema "vii kummikud" .... ja teen su kummikud nii maha , et elus neid kummikuid enam jalga ei pane.
Või räägid kalal olles vale telefoniga...
või mis iganes...