Putuka vahetus e. fly swap
Putuka vahetus e. fly swap
Olen siin juba jupp aega endamisi mõlgutanud mõtet, et kas oleks siin foorumis nii palju huvilisi, et saaks omavahel orgunnida wly swapi? Kui huvilisi oleks, saaks ju reeglid, teema ja ka korraldaja omavahel kokku leppida. Kindlasti on ju siin foorumis rohkem sidujaid, kui foorumis postitajaid? Oleks ju vahva proovida ka teiste näputööd ja saada uusi mõtteid ja mis seal salata...ka uusi putukaid karpi! No ega ennem teada ei saa, kui proovime siis...
1. kalat ( olen nõus ka korraldaja olema)
Kõik mõtted on teretulnud!
1. kalat ( olen nõus ka korraldaja olema)
Kõik mõtted on teretulnud!
Re: Putuka vahetus e. fly swap
2. AndriPro. Mingi 3-5 putukat võiks olla.
ma olen ka nõus, kuigi üle 3 ühesuguse putuka sidumine on minujaoks väga keeruline tegevus siis hea eesmärgi nimel peab pingutama!
Kalalt, see on väga tore idee. Minu osalemise suurimaks katsumuseks saab olema aeg, aprillis on veel üks vaba nädalavahetus.
No ma ise arvaks, et kui igale osalejale jääks siduda ütleme 10 putukat, oleks vist optimaalne. Osalejate arvuga saab ju mängida mitu erinevat putukat siduda. Eks see aeg mängib paljudel rolli, kas saab osaleda. Ega endalgi tuleks ilmselt veidi nö. uneajast lisa näpistada No saame ju osalejate vahel ajalised tärminid paika vaielda.
A kui keegi ei saa aru, mis asi see swap on siis asi lihtne: ütleme osalejaid on 10. Iga osaleja seob 10 ühesugust putukat ja saadab need korraldajale kokkulepitud ajaks. Korraldaja jagab kõigi osalejate vahel saadetud putukad ära ja saadab igale osalejale tagasi igast variandist ühe osaleja seotud putka elik siis saab igaüks 10 erinevat putukat....krt..tundub vist segane Khõmmmm...kui on küsimusi siis andke pihta!
No oleks neid va huvilisi veel, kes on kindla peale sidujad.
A kui keegi ei saa aru, mis asi see swap on siis asi lihtne: ütleme osalejaid on 10. Iga osaleja seob 10 ühesugust putukat ja saadab need korraldajale kokkulepitud ajaks. Korraldaja jagab kõigi osalejate vahel saadetud putukad ära ja saadab igale osalejale tagasi igast variandist ühe osaleja seotud putka elik siis saab igaüks 10 erinevat putukat....krt..tundub vist segane Khõmmmm...kui on küsimusi siis andke pihta!
No oleks neid va huvilisi veel, kes on kindla peale sidujad.
12. aastat tagasi toimus selline üritus Eestis arvatavasti esimest korda. Ilmselgelt oli oluline osa kokkusaamisel. Lihtsalt putukate edasi-tagasi saatmine on mnjah suhteliselt kuiv ettevõtmine minu arust. Pealegi oma viimasel kalalkäigul kolla-rohelise lõhekaga püüdes, oli see putukas saadud just nn mini fly swapi käigus TH. käest - kahjuks pidin nende vastu andma killer WB-sid Siin veidi juttu ja pilti ka aastaid tagasi toimunud üritusest : http://www.flyfishing.ee/?page_id=et/ka ... d/flyswap/
Oot..? Nagu ma aru saan, siis swap oleks nagu ok aga sinu jaoks läheb posti teel saatmine kuivaks? Ma saan aru küll, et oleks huvitavam kuskil kokku saada ja vahetada muljeid ja kogemusi. No kõik variandid on ju praegu õhus...Ma ise mõtlesin, et asi toimub suht koht kiiresti (oleneb huvist muidugi), sest eks kõigil ole ju tegemisi ja et kõigile sobiv kokku saamise aeg leida oleks suht peavalu!
Tänud muidugi lingi eest! Tuli endalgi meelde need ajad. Mäletan, et aasta varem alustasin lennutamist... Sai osa võetud putuka sidumise kursusest, kus Fesko näitas, kuidas asjad käivad...eks see andis tugeva tõuke pusida edasi. Sai käidud ka püügivõistlustel...tore oli!
Ma ikkagi usun, et asjast saaks asja!
Tänud muidugi lingi eest! Tuli endalgi meelde need ajad. Mäletan, et aasta varem alustasin lennutamist... Sai osa võetud putuka sidumise kursusest, kus Fesko näitas, kuidas asjad käivad...eks see andis tugeva tõuke pusida edasi. Sai käidud ka püügivõistlustel...tore oli!
Ma ikkagi usun, et asjast saaks asja!
Kindlasti on see ettevõtmine omamoodi huvitav. Aga endal seda huvi praegu pole. Kuna samuti töö ja pere kõrvalt raske aega näpistada, siis igal vabal võimalusel eelistan tegeleda lendõngega minu jaoks kõige huvitavamal ja ehedamal kujul ehk kalale minna. Eks asjad ajas muutuvad ja ei välista ,et kunagi osalen. Edu igatahes korraldamisega.
Arusaadav Mikk....mul endalgi paar poisijõmmi ja muidki kohustusi.
Tundub tõesti, et mul oli selle mõtte ajastus vale. Ilmselt võiks proovida süda talvel...siis inimestel ehk rohkem aega tubasteks tagevusteks.
Tundub tõesti, et mul oli selle mõtte ajastus vale. Ilmselt võiks proovida süda talvel...siis inimestel ehk rohkem aega tubasteks tagevusteks.
A miks 4 inimesega ei saa teha ? Saab ju ... ja peaks ära tegema.