Alumine pilt on pühendatud vabariigi seppadele.
Ridvad, rullid, nöörid...
Re: Ridvad , rullid , nöörid...
Ülemisel pildil näide kasepahast , millest käepidemele otsad teen.
kusskuss, muideks, metsamees, mul pajas sihkest maarjakaske sihke plank, et sa võiksid maarjakasetokkide vabriku avada, saaks ühest tükist kuuskante ja nelikante 9 jalastena teha. Uskumatu, aga mul on see plank pajas olemas, 60x400x3000, eestist pärit puust lõigatud.AndriPro kirjutas:Alumine pilt on pühendatud vabariigi seppadele.
Juurepahk ehk linnusilmapahk on ilus
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Tean , tean , neid ilusaid puutükke..... aga , kui Driggsile teha need pahast käepidemejupid , peaks tegema ka samast pahast noale käepideme ..... huvitav , milline võiks olla tera , mis sobib komplekti lendõngega .....
fileerimisterasid ma ei salli , ei ole nagu tõsised asjad.
no ja kui teemat edasi arendada......peaks otsima ühe hea nahatüki , millest saaks noale tupe ja korraliku kaabu ja ridvakohvri võiks selle nahaga polsterdada.....kindlasti peaks sellestsamusest pahast tegema piibu , mida õngitsedes popsutada saab.......
tegelikult ei olegi paha mõte niisugune "korralik" lendõnge komplekt teha

krt .... äärepealt oleks unustanud ..... vana Orvise vesti järgi peaks nahkse vesti laskma ka õmmelda...

Sepp , sinu nuga on kunstiteos . Mina näen ridva käepidet ja nuga niisuguste " talupoja tööriistadena" . Minu praegune "tööriist" peaaegu sobib ... tera võiks olla pisut lühem ,laiem ja õhem (praegusel 3,2 mm)
Lasin käepideme toorikul suurema sodi maha , proovisin väänata .... siis mõtlesin , et lasen teraga käepideme välja ...aga nii head tera mul ei olnud
st. käiku läheb meetrijagu 60-st liivapaberit.
Tänane hea uudis on see , et õnnestus leida 6-osalisele 3-zonele parandamiseks vajalik jupp
...... nüüd jääb veel oodata millal parandamistuhin peale tuleb 
See näeb küll paganama hea välja... tulen vaatan paari päeva pärast siis ka oma silmaga üle.AndriPro kirjutas:Siin see käepide siis on ...kuivab paar päeva ....immutus ja ongi hea....
Ilm on ka selline, et ei oskagi seisukohta võtta. Kindlasti hea nii mõnekski tegevuseks (nt ridvameisterdamine