Ridvad, rullid, nöörid...
Re: Ridvad , rullid , nöörid...
Hommikul silitasin valmishööveldatud ritvu , hea juba , nädalavahetusel liimin kokku . Ostsin uut niiti mähkimiseks , sain tünga , jälle mingi tänapäevane sünteetika jura , venib , nii mis hirmus . Mida sa sellisega mähid neid liimituid ritvu... Kõige tavalisemat takunööri , või tugevamat linast niiti/nööri ei olda enam võimelised tegema , ikka mingi veniv sünteetika peab sees olema . Krt , mingit takunööri mine jälle läti poolele otsima.... Aga õnneks on läti olemas , ei saa me ilma nendeta.....
Andri sa mõtled seda Balzeri komplekti http://img.pecheur.com/fly-combo-balzer ... -46659.jpg ?
Sõbral on selline olemas ja ka mina sain oma esimese lennuka-kala sellega. Vision Vibe 5/6 tegi ta vägagi ballistiliseks, nüüd võetakse seda ainult riigipühadel ja muudel tähtsatel päevadel kätte Iseloom on ridval täitsa olemas, niiet pulli saab selle raha kindlasti piisavalt!
Sõbral on selline olemas ja ka mina sain oma esimese lennuka-kala sellega. Vision Vibe 5/6 tegi ta vägagi ballistiliseks, nüüd võetakse seda ainult riigipühadel ja muudel tähtsatel päevadel kätte Iseloom on ridval täitsa olemas, niiet pulli saab selle raha kindlasti piisavalt!
Mis on "see raha"? Selle rulli saab niisama 6 euriga osta...ZiiN kirjutas:Andri sa mõtled seda Balzeri komplekti http://img.pecheur.com/fly-combo-balzer ... -46659.jpg ?
Kui ma ei eksi siis maksis see komplekt Ritv/Rull/Nöör ja ilus pakend kokku 26 eurikut
Ei näita mulle seda komplekti , errorit näitab....
Jep , sama . See rull sealt minema , liiga kerge oli . Ja nöör peaks olema mingi DT . Valik siis selle järgi kus kalal käid , kitsamad olud , lahedamad olud jne...
Jõudsin hommikul läbi sõimata kogu Võru niidi-nöörikaubanduse ja koalitsiooni erakonnad , mõtlesin , et võtan korraga juba opositsiooni erakonnad ka ette..... aga siis suruti mulle pihku kaks rulli peenikest linanööri , 0 venimine , tugev , ideaalne ritvade kokkuliimimiseks.
Jõudsin vahepeal wulffi ridva pilpad ära küpsetada ja sirgeks ajada ... nüüd jäävad seisma mõneks ajaks . Täna jäi mets kahtlaselt vaikseks , homme peaks kalailm olema , tuleb kalale minna . Ja 3 ritva ootavad kokkuliimimist....
Mul üks rull üle. Flextec flextec richel 3-5#. Kaal 160g, kaasa ilma kärinata varupool.