Minule näitas T.H kohad ära sealkandis, pole ka paha teistel mittekohalikel väike ekskursioon saada, et aru saada, et kuidas ühte või teist lõiku võiks püüda ja kustkandist juurde saab ja kuidas logistiliselt loogilisem on, seal mitu lõiku sellised, et lõikad ülesvoolu ja püüad ennast tagasi autoni või keegi viskab autoga ülesvoolu ja püütakse teise autoni tagasi ennast, ilusad kohad mu meelest. Otteni rmk plats mu meelest perfektne nööritamisridvatamisjämmitamiskoht, parkla kõrval avar plats, liivaseljandik, astu vette ja vehi ja proovi ja kuula linnulaulu vahele, et kõik su heited on koledad

aga seal ottenis suure tõenäosusega üksi me pole, 99% tõenäosusega on seal teisi matkaselle ööbimas ja olemas ja chillimas aga ma ei näe selles mingit probleemi. Mul pole mingit ettekujutust, et kas ja kes sinna jämmile tulevad, a mitteluvõõra inimesena pakuks, et isegi kui sa andri miski kellaaja prääksatad välja, siis on see suundaandev, päriselus inimesed jõuavad kohale õigel ajal või oluliselt hiljem.
Et mitte segadust külvata ja omi variante välja pakkuda, siis ma selle kogunemise, liikumise, vahetamise, sõitmise ja parkimise koha pealt midagi vahele ei prääksata, mul vahet pole, vahemaad väiksed seal, pealegi mittehommikuse inimesena ma ööbin sealkandis, et mitte rahmeldada hommikul sõitmisega. Pane vast mingi mõistlik
ürituse algusaeg kirja ja siis
see aeg, et millal sa oled nõus lollikestele tarka panema, käest kinni hoidma, ühesõnaga kõnetund(mille võiks lõpetada lõunasöögi või hilinenud lõunasöögiga) Mina ise muutun pealelõunasel ajal närviliseks, tahaks õhtust püüki tegema hakata