Need marabutupsud konkreetselt mägijärve seotud, võivad loomulikult ka seal lahjad olla, a võibolla pole, ainuke koht, kust midagi järvepüügikohta lugeda on sisuliselt inglismaa, nojah, paadipüük, nojah pesunöör, mida ma ei kavatse katsetada, a putukaid mõtlesin copida, et midagi uut katsetada ka peale kuiva, mis on minu meelest lihtsam pool järvepüügist. Selle Lindsay kohta youtubest vaatate, siis ma suurusjärguga ämbrisse pole pannud. Ma marabud ju lipsu otsas näinud, omal samuti esimene küsimus oli, et hiiresabast peenemaks ju vettib kohe, a hakkasin mõtlema, et järvedes püüavad ju selle pesunööriga eriti kummaliste asjadega, buzzerite joru, siis suured ülikirjud karvapallid, et minetea, äkki õige asi järve. Järvede kohta pole kellegi käest küsida ka, ise tuleb katsetada. Ma käin veel selliste järvede ääres, mis on spetsiifilised, ookeanilähedased, taimestiku alged on ainult kitsa ribana järvede kõrval, väiksed kaljusisesed pommiaugud, totaalselt teised, kui laugemate orgudega süsteemid näiteks birgiti piltidel. Paar aastat olen putukaid uurinud, et kes seal üldse elavad, a kuna nii harva saab siinna, siis areng putuka osas ka üliaeglane, osad netitarkused, ojaa, põhjanorra, seal...on osutunud mittetoimivateks. See aasta ma tahan pooles septembris minna, ma ei imestaks, kui nüüd pealekudeajal võib eelmiste aastate killerid osutuda luuzeriteks. Teoreetiliselt ja põhimõtteliselt peaks pooles septembris olema parem aeg, kui senised põhiliselt augustid, a ka oht on ülisuur, et ilm keerab mägedeskäigu prse, kivimäed, märjal kujul väga ohtlik käia.
Muidu maximumprogrammis, kui ilma annab, on plaan A selline.