Ridvad, rullid, nöörid...
Re: Ridvad , rullid , nöörid...
Kohe näha, et meister varjab oma tootmissaladusi hoolega! Isegi põrandalaudade naeltepaigutus on selliselt, et väike hiina mehike ei saaks pildipealt ühtegi strateegilist mõõtu kopeerida 

Koukisin voodialt kastist välja Vibe85 nööri ja üritan seda parandada, leidsin väliskattelt 3 kohta mis on kuni sisenöörini katki. T.H väga palju lootust ei andnud, et asi nende 3-mega piirdub aga üritama peab 

Nende nööride hulgast, mida mina olen kasutanud, on visioni omad kahjuks küll kestvuse poolest mitte kõige paremad. Tõsisema kasutuse korral hakkavad vigastused teisel - kolmandal hooajal endast märku andma.

Just sellesama pragunemise pärast ei ole mul enam ühtegi visioni nööri . Lennutamise poole pealt oleks visionil nii mõnigi nöör , mida osta tahaks , aga üheks hooajaks , paremal juhul kaheks.... jätan ostmata. Krt , isegi mingit nimetud paelad , mida müüakse mõne euroga kestavad aastaid....
Üks korralik salajämm tuleks kiiremas korras teha küll.Olgugi,et paljajalu veel heinamaale asja ei ole.Vähemalt saab jälle maailmaasju arutada.
Mul on uued soojad saapad
nii et kasvõi hommikul kell seitse ... 

Reklaamiaeg - mul ka uued saapad,Salmo annab vahepeal asju poole hinnaga.Kellaaeg sobib, päeva veel täpsustame. 

tahan ka salaja käia ja tulla ja minna niiet keegi ei tea miskit ...
Ühel ridval on juba rootsikeelne jutt , teisele peaks ka kirjutama ....
aaa kui lisaks sinna maakeeli midagi "teravat"