Ridvad, rullid, nöörid...
Re: Ridvad , rullid , nöörid...
Kui nüüd nagu lähtuda ziinistlikust putukasidumiseGunstist , siis peaks selle ridva käepideme toonima kergelt taevakarvaziniseks

Ilus asi, see on veel puudu: http://i.ebayimg.com/00/s/ODAwWDEyMDA=/ ... I/$_57.JPG
Pigem ikka midagi sihukest http://www.ebay.co.uk/itm/J-W-Young-Con ... ing_Postal_
Mis takistab ?otu kirjutas:tahan ka salaja käia ja tulla ja minna niiet keegi ei tea miskit ...
Andri teil seal põhja lätis on ikka oluliselt ilusam elu kui taevas sinine, meil siin lõuna soomes pole sinisest haisugi 
Vanad käravad veel küll ... lihtsalt vingutuju ronis selga! Tänan,parem hakkas! Viimaste veel käikude järgi võttes peaksin saama tööd kalapeletina ... no ei anna nad mulle näoleAndriPro kirjutas:Mis takistab ?otu kirjutas:tahan ka salaja käia ja tulla ja minna niiet keegi ei tea miskit ...Pole uusi saapaid ?
Käepideme otsustasin lakkida ikka kanapasakarva ... see selle aasta suurmood , linnavurled peavad moodsad olema
. Niikaua kuni kuivab on aega välja mõelda mitu rõngast panna ja midagi võiks ridvale kirjutada ... 
Andri kas sa kunagi antiik lakki ei ole proovinud käepidemetel?? väga äge vanaaegne mõranenud värvi muster tekib
(enne lakki peab ka värvima)
Antiik tekib ainult ühte moodi, kannatlikult tuleb oodata 
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Annab neid käepidemeid teha antiikseteks ja milleks kõigeks ... Mina olen loomult maakas ja minu ridvad on maaka ridvad , kõigepealt peavad nad töötama nagu kellavärk , ilu on asja juures teise või kolmanda järguline. Kasutan lakki käepidemel mis ei ole libe , katsetanud olen igasugu kraami ja jõudnud jälle selle laki juurde. Ja muidugi ei tohi ridva käepidemel pinna töötlemisega üle pingutada . Ma mõtlen kui puust käepidemeid teha .
No ja muidugi on selle ridvanduse juures seda maitseasja sama palju kui tegijaid . Teisel meistril peab ritv hiilgama käes nagu kuldmuna , kas ka heidab , see pole tähtis . On minulgi paar ostetud bambust . Kaubanduslik välimus viimase peal , aga jõe ääres jäävad lahjaks.
No ja muidugi on selle ridvanduse juures seda maitseasja sama palju kui tegijaid . Teisel meistril peab ritv hiilgama käes nagu kuldmuna , kas ka heidab , see pole tähtis . On minulgi paar ostetud bambust . Kaubanduslik välimus viimase peal , aga jõe ääres jäävad lahjaks.