Ridvad, rullid, nöörid...

Vasta
AndriPro

Re: Ridvad , rullid , nöörid...

Postitus Postitas AndriPro »

Kui nüüd nagu lähtuda ziinistlikust putukasidumiseGunstist , siis peaks selle ridva käepideme toonima kergelt taevakarvaziniseks :lol: :lol: :lol:
Manused
Foto0695.jpg
Madis
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

AndriPro

AndriPro

otu kirjutas:tahan ka salaja käia ja tulla ja minna niiet keegi ei tea miskit ...
Mis takistab ? :roll: Pole uusi saapaid ? :lol:
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Andri teil seal põhja lätis on ikka oluliselt ilusam elu kui taevas sinine, meil siin lõuna soomes pole sinisest haisugi :lol:
otu

Postitus Postitas otu »

AndriPro kirjutas:
otu kirjutas:tahan ka salaja käia ja tulla ja minna niiet keegi ei tea miskit ...
Mis takistab ? :roll: Pole uusi saapaid ? :lol:
Vanad käravad veel küll ... lihtsalt vingutuju ronis selga! Tänan,parem hakkas! Viimaste veel käikude järgi võttes peaksin saama tööd kalapeletina ... no ei anna nad mulle näole :( Või siis kala pole lihtsalt :lol:
AndriPro

Käepideme otsustasin lakkida ikka kanapasakarva ... see selle aasta suurmood , linnavurled peavad moodsad olema :) . Niikaua kuni kuivab on aega välja mõelda mitu rõngast panna ja midagi võiks ridvale kirjutada ... :roll:
Manused
Lõpptulemus  siis  4`2"  , arvan , et  klassi  ajamisega  pikkus  ei  muutu . Tikutoosist  , nagu näha  sai  pisut  suurem.
Lõpptulemus siis 4`2" , arvan , et klassi ajamisega pikkus ei muutu . Tikutoosist , nagu näha sai pisut suurem.
allu0

Postitus Postitas allu0 »

Andri kas sa kunagi antiik lakki ei ole proovinud käepidemetel?? väga äge vanaaegne mõranenud värvi muster tekib :) (enne lakki peab ka värvima)
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

Antiik tekib ainult ühte moodi, kannatlikult tuleb oodata 8-)
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
AndriPro

Annab neid käepidemeid teha antiikseteks ja milleks kõigeks ... Mina olen loomult maakas ja minu ridvad on maaka ridvad , kõigepealt peavad nad töötama nagu kellavärk , ilu on asja juures teise või kolmanda järguline. Kasutan lakki käepidemel mis ei ole libe , katsetanud olen igasugu kraami ja jõudnud jälle selle laki juurde. Ja muidugi ei tohi ridva käepidemel pinna töötlemisega üle pingutada . Ma mõtlen kui puust käepidemeid teha .
No ja muidugi on selle ridvanduse juures seda maitseasja sama palju kui tegijaid . Teisel meistril peab ritv hiilgama käes nagu kuldmuna , kas ka heidab , see pole tähtis . On minulgi paar ostetud bambust . Kaubanduslik välimus viimase peal , aga jõe ääres jäävad lahjaks.
Vasta