Kõik seon ühe niidega .
Sidusin harjutamiseks natuke suurema buzzeri konksu peale jah, väga kaua ei uju tõepoolest. Eks peab spets suuremad konksud organiseerima, nr 16 peale sidumine käib mul üle jõu.Birgit kirjutas:Madis, pildilt natukene raske eristada aga kas see konks vähe jäme ei ole klinku jaoks, vōrdle kasvōi teiste tehtud klinkudega, pärast kolmandat heidet ikka pinnas püsib? Ma keeraks sellisele pigem nümfikere ümber.
Hea sõber Madis.Foorumit tasub lugeda tähelepanelikult.Kui seda teeksid,siis oleks see Jarlo postitus ilmselt meeles.Patridge klinku konks #16 on päris suur,vabalt saaksid ka #18 hakkama.See on lihtsalt selline vähe spetsiifilisem konks (või putukas). Igatahes edu Sulle katsetustes.Jarlo kirjutas:ajan veidi tõrva siia meepotti, ehk nende tuukrite kõrvale mõned ujuvad. Ports klinke sai pusitud ja sellega seises üks konkuga küsimus aidake lahendada... Mul Andrei käest võetud Partridge Klinkhammer 15BN konksud, aga konksu suurused väga imelikud. Klinkhammeri #14 konks vastab enamvähem tavakonks #10. Peabki nii olema või mingi Partridge teema:Erinevad värvid ja suurused klinkud, väiksemad #16: Mõned tuumavärvid ka, pigem põhjapool proovimiseks: Foamipupad, et kindlalt ujuksid... vaja arvatavasti alumist karva kärpida:
ma mõtlesin, et läed mitsuka tiiki vahtu ajamasepaonu kirjutas:jube kärtsud värvid ziinil![]()
sobrasin karbid läbi , nagu oleks ikka neid, a mõne võib ju alati juurde teha, valge väikse pärla aktsendiga, loomulikult verine, ca 190mm pikk 2/0 peal lähen luusin algaval nädalal meres, tööpäeviti vast rahulikum seal