Krt vaikselt hakkab koitma, miks mind Andri jüngriks nimetati kui purtse ääres kolasin. Pahaaimamatult olen mingi ususekti liikmeks saanud vist

Kaebad sepp , et rauda ei osteta ... ja palju ritvu jääb sellepärast ostmata . Ma võin sulle nii saladuskatte all öelda , et igasugu " fonde" tuleb kasutada . Mina näiteks kasutan Birgiti " Vanurite Aitamise Fondi " , saab rulle ja nööre imeodavalt ja imehäid , boonusena veel igasugu nipet-näpet .sepaonu kirjutas:mäng on parem, kui üldse mitte midagi, imiteerimine , kui sa aru saad, et see pole päris, on ikka parem, kui mitte midagi, praegu oli vaba moment, sõbrunesime carroniga muru peal, pole aega iga kord vee äärde sõita, 10min muru on toredam mäng, kui 0 min vee ääres, vahepeal kassid ka liitusid mänguga, jube kiire kiletükikene muru peal on ju huvitav.
igasuguste asjade peale võib mõelda, ma lotot ei mängi, töö kah sihke, et vere ja higiga leotatud raud, millest keegi eriti maksta ei taha, a kui ikka miski ime läbi rikkaks saan, siis ostan perserõngaridva, kayakiridva, paadiridva ja igale kalaliigile eraldi kah veel, praegu lähen ikka seda teed pidi, et need vahepealsed kayakist püügi hetked saan ära tehtud, siis ronin jälle vette või kaldale, asja kokkuvõtlik point on minu jaoks see, et ma klaarin ennast igal pool ära, ka juhuslikes kohtades, kuhu juhuslikult ja möödaminnes satun.